Steningevik

Steningevik

 

15 april
Tips på mysig aktivitet inför er konferens!
I badrock och tofflor går ni ner till de uppvärmda karen. Dagens möten är avslutade och ni kan nu koppla av i ett varmt bad och njuta av en vy över Mälaren. För att sätta extra guldkant på aktiviteten kan ni beställa dryck och charkbricka. Visst låter det som en härlig kväll? Låt det bli verklighet och boka via info@steningevik.se eller ring oss på 08 591 231 50.

8 april
Och vi har en vinnare! Grattis till Hanna som gissade rätt på var ägget är gömt och rätt svar är Säteriet.
Tack till er alla som var med och deltog!

6 april
Steningeviks Äggjakt!
Påsken står för dörren och det betyder att det äntligen är dags för årets äggjakt här på Steningevik!
Den som lyckas knäcka ledtrådarna och hitta ägget vinner en 4-rättersmiddag för två personer här på Steningevik!
Varje dag släpps det ett nytt inlägg med en ny ledtråd som tar er ett steg närmre att hitta ägget. Kanske är det du som blir den lyckliga vinnaren i år?
Regler
1. Det är en gissning per person och per ledtråd.
2. Endast gissningar på Steningeviks inlägg räknas. Gissningar på delningar av inlägget, vårt instagram eller direktmeddelanden räknas inte.
3. Den som gissar rätt först vinner!
Ledtråd nummer 1:
”Det är varmt och skönt här.”
Stort lycka till!!!

20 mars
Vår bransch går just nu igenom en enorm prövning. Nova Park och Steningevik väljer att ha öppet som vanligt i dessa ovanliga tider. Vi blickar framåt och längtar efter att få välkomna er hit till oss. Tillsammans tar vi oss igenom det här.
Vi förstår att det är extra osäkra tider för att boka nya konferenser och möten, därför erbjuder vi nu flexiblare avbokningsvillkor. Detta gäller för alla nya bokningar under 2020.
Hör av er med era förfrågningar. Vi vill gärna vara med och bolla och planera era framtida event och konferenser. Vi finns här hela tiden för att ge dig samma höga kvalitet av service som du är van vid.