Steninge Slottsby

Steninge Slottsby

 

7 april
Brunchen hos @steningebruk i STENLADAN är för tillfället ”pausad”, men de erbjuder istället varje helg en helt fantastisk ”Grill Sharing/avsmakningsmeny” som serveras på olika plankor som bärs ut till gästerna vid borden.
Under påsken (fred-månd) kommer denna ’Grillsharingmeny’ vara lite mer påskinspirerad och även innehålla en ’SoS bricka’ (sill-ost-smör) att starta med.
Läs mer om den nya ’grillsharingmenyn’ på steningebruk.se samt om vilka ytterligare åtgärder de tagit i samband med Covid-19.

Restaurangen (och alla butikerna i STENLADAN) har öppet som vanligt alla påskdagarna!
Välkomna

3 april
Nu pausar vi brunchen och startar med ”Grillsharing” som börjar redan denna helg – där ni serveras nygrillat vid borden.
Restaurang Steninge Bruk i STENLADAN har öppet som vanligt med nyheter i utbudet! Öppet M-F 11-18. Lö-Sö 10-17.

3 april
Härliga färger på vårens nyheter från yasapparel, barbour & barbourinternational hittar ni hos hos Steninge Country Living en trappa upp i STENLADAN.
Butiken har öppet som vanligt, M-F 11-17. L-S 10-18

30 mars
Nu har vi sommartid här i Steninge slottsby. Urverket i den gamla klockstapeln från 1690 har vridits fram och visar rätt tid för alla besökare och boende.
”Tornan” som klocktornet kallas slår fortfarande varje hel och halv timme. Förr i tiden hade de kraftiga slagen från klockan faktiskt betydelse för arbetstiden eftersom flera arbetare på godset inte hade armbandsur på jobbet. Tornan visade Steninges officiella tid – även när den gick lite fel. Idag är klocktornet en av våra klenoder vars urverk och slagverk fortfarande vevas upp för hand varje måndag av ”klockarn” här på Steninge.

27 mars
POSH LIVING
Soffkampanj fram t.o.m. 6 april
Just nu har vi vår efterlängtade soffkampanj med 10-15% rabatt på många fina soffor, fåtöljer och fotpallar!

Virtuell inredningshjälp
Vi har nu lanserat Posh Livings virtuella inredningshjälp där du som kund kan boka in ett personligt möte med någon av våra duktiga möbel- och inredningsexperter. Via ett enkelt videosamtal i din mobil eller iPad har du möjlighet att visa upp ditt hem, så vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta mixen mellan möbler och inredning efter dina önskemål.

Upplev våra butiker live utan att behöva resa hit! Din personliga inredare kommer guida dig genom våra butiker och breda sortiment. Vi hjälper dig hitta rätt tyg till soffan, svarar på alla dina frågor – och ja, vi provsitter möblerna du är intresserad av, allt för att ge dig 100% personlig service även om den sker på distans!

Just nu är alla möten helt kostnadsfria! Läs mer och skicka en förfrågan redan idag: https://poshliving.se/pages/virtuell-inredningshjalp

23 mars
Stödja närodlat via Trädgårdsmästeriet!
Trädgårdsmästeriet erbjuder ca 50 olika sorter av pelargonsticklingar/plantor som de odlar här i Stenladan. Just nu bjuder de på var 3-e planta!

De odlar även ett antal tomatsorter här, även de omfattas av samma erbjudande, dvs. var 3-e planta på köpet!

Erbjudanden gäller tillsvidare!

Trädgårdsmästeriet har även fördelaktig erbjudande på häckplantor, 20% mindre än originalpriset och fraktfri leverans i Stockholmsområde.
Kontakta de för offert! De finns i fysisk butik i Stenladan och erbjuder både omfattande konsultation och växtgaranti vid köpet.

19 mars
Nu erbjuder restaurang Steningebruk takeaway lunch för 100kr måndag -fredag 11:00-14:30! Nya rätter varje dag håll utkik på vår fb/instagram. Fredag erbjuds pasta Delizie eller Seifilé med vitvinssås & kokt potatis.
Vår uteserveringen har öppnat för i år. Välkomna till STENLADAN.