Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell

 

7 april
Bokningen är öppen för fre-sön 17-19/4 och 24-26/4. Njut av en hemester/staycation i slottsmiljö. Självklart följer vi myndigheternas råd för allas säkerhet och hälsa. Ni behöver INTE trängas hos OSS! Intill slottet finns en fantastisk slottspark som ger möjlighet till rogivande promenader eller varför inte en joggingtur?! Ta med din käraste eller varför inte fyrbente vän och njut av livets goda hos oss med en avkopplande vistelse.
30% rabatt med rabattkoden STAYCATION30

2 april
Är du trött på hemmets fyra väggar så är 17 & 18 april och 24 & 25 april öppna för bokning nu. Njut av social distansering med livets goda som fokus! Flera erbjudanden tillgängliga, besök vår hemsida! Vi hoppas få se er hos oss.

31 mars
Sugen på en staycation? Just nu har vi ett finfint erbjudande.
Friends & Family – 750 kronor per natt för två personer inklusive frukost på alla våra slott & hotell. Ange rabattkoden ”FRIENDS”

15 mars
Vi har öppet som vanligt med fokus på våra gästers och personals välbefinnande som absolut högsta prioritet. Här är en sammanställning rörande våra åtgärder och möjligheter till avskilda måltider och möten. Sammanställningen på finns vår Facebook och rosersbergsslottshotell.se

11 mars
Passa på! Under mars och april erbjuder vi 25% rabatt på alla hotellnätter & weekendpaket inklusive frukost.
Boka via vår hemsida!