RC Chocolat

RC Chocolat

  • Stora Gatan 49 & Arlanda Flygplats
  • 19330 Sigtuna
  • 08 594 803 85
  • rcchocolat.se

 

17 april
Vi behöver alla extra mycket kärlek i dessa tider. Fyll ditt eget chokladhjärta med praliner eller varför inte servera helgens dessert i ett chokladhjärta.

5 april
Påsken närmar sig med stormsteg! Vi kommer stå ute och sälja bröd med erbjuder även fri hemkörning (inom Sigtuna) på Skärtorsdagen och Påskafton! Vi har plockat ihop en trevlig brödpåse till påskbordet: Levainbröd, kavring och dinkelknäcke 150:-
Lägg till Bullepåse, 4 st bullar 100:- eller något av våra påskägg eller påskaskar!
Mejla din beställning till info@rcchocolat.se senast 8/4 för beställning till skärtorsdagen och 10/4 för påskafton!

1 april
Återigen, stort tack till alla som besöker oss! Det värmer i hjärtat på riktigt! Idag har det kommit nya riktlinjer och vi fortsätter att anpassa oss. Redan imorgon torsdag står vi ute och säljer bröd och godsaker! Ring gärna ner och förbeställ take away eller sitt ner och njut på vår uteserveringen! Vi håller tummarna för sol, välkomna!

25 mars
Stort tack till alla er som handlar och stödjer oss! Vi följer de nya riktlinjer som kommit från Folkhälsomyndigheten och har gjort anpassningar i vår verksamhet!
Är ni friska och utan sjukdomssymtom så besök oss gärna, sitt ner eller ta med fika ut i friska luften!
Blir det kö och trångt, vänta utan för!
Vill ni inte komma in så ring 08-594 803 85 så kommer vi ut med er beställning! Hoppas vi ses

20 mars
Bullarna och brödet är bakat! Varma chokladen står på spisen, kaffet är snart bryggt! Vi har öppet som vanligt men har flyttat ut delar av verksamheten i dag och imorgon ( fredag och lördag ), välkommen förbi!

18 mars
För att bryta flödet med tråkiga nyheter om bristvaror kan vi glatt meddela att vi fortsätter fylla upp med färska godsaker! Som t.ex. chokladdragerad lakrits, just nu 2 burkar för 100kr.

14 mars
Vi har öppet som vanligt, både i Sigtuna och på Arlanda!
Vi är oerhört ödmjukt tacksamma för alla kunder som stöttar oss och våra branschkollegor i en mycket tuff och ansträngd tid! Är du utan sjukdoms symptom, besök oss gärna, sitt ner eller köp med gofika hem!
Många restauranger erbjuder take away eller hemkörning! Låt oss ta oss igenom detta tillsammans så att vi har en levande besöksnäring även i framtiden!