Österby Gård

Österby Gård

 

16 april
Vi håller fortsatt extraöppet för våra kunder som tillhör riskgrupp för covid-19. Varje fredag kl 10-12 kan vi öppna speciellt för er. Hör av er så bokar vi en tid som passar!
Ordinarie öppettider
Fredagar kl 13-18
Lördagar kl 11-16

14 april
Vi har några grillådor kvar, som går att boka med utlämning i gårdsbutiken nu på fredag! Innehåller grillstyckat griskött från Sandby Gård, och ett urval av Österby Gårds handgjorda korvar. Ca 10kg totalt, 140kr/kg. (Bilden visar endast ett urval av lådans innehåll, för mer detaljerad info se vår hemsida!)

6 april
Den här veckan ändrar vi våra öppettider! Öppet onsdag och torsdag kl 13-18, stängt Långfredagen och Påskafton. Vi laddar gårdsbutiken med många fina närproducerade delikatesser som passar till påsk. I kyldisken finns färskt fläskkött från Sandby Gård och kyckling från Hagby Fågel. Vi får påfyllning av ägg från Tarby Gård, och på tillfälligt besök är bland annat ljuvliga sillinläggningar från Lönnqvist Skafferi och rökt lax från Älvkarleby rökeri. Varmt välkomna!
(För kunder som tillhör riskgrupp för covid-19 har vi möjlighet att öppna extra kl 10-12 både onsdag och torsdag, hör av er så bokar vi in en tid för bara er!)

4 april
Idag kan man träffa höns och kaniner på kullen utanför gårdsbutiken! Perfekt utflykt om man har barn som behöver luftas lite. Här finns gott om plats ute, och man kan köpa sig en glass och sitta vid något av våra utebord. Gårdsbutiken håller öppet kl 11-16. Varmt välkomna!

2 april
Imorgon finns både färskt lammkött från vår egen gård, och färskt fläskkött från Sandby Gård i gårdsbutiken. Passa på att köpa en närproducerad lammstek från lamm som haft det bra! Eller kanske några finfina kotletter att slänga på grillen till påsk! Varmt välkomna till gårdsbutiken fredag kl 13-18 och lördag kl 11-16, nästa vecka onsdag-torsdag kl 13-18. Stängt Långfredagen och påskafton

29 mars
Vi tror verkligen på detta, mat som produceras här i ditt närområde, med kärlek och omsorg. Vi vill fortsätta utveckla vår gård ännu mer, och vi vill att alla våra små leverantörer klarar sig, och kan fortsätta leverera även i framtiden. Tusen tack för att ni är med oss!

Gårdsbutiken håller öppet fredagar kl 13-18 och lördagar kl 11-16.
(Fredagar kl 10-12 kan vi öppna extra för personer i riskgrupp för covid-19)
Innan påsk ändrar vi öppettiderna till onsdag-torsdag 8-9 april kl 13-18, och stängt Långfredagen och Påskafton.

20 mars
Färskt lammkött i gårdsbutiken idag! Kött från lamm som är uppfödda hos oss här på Österby Gård! (Eftersom vår öppen gård är inställd har vi valt att sprida ut slakten lite, vilket innebär att vi har färskt lamm både denna vecka och 3-4 april. Färskt nötkött kommer 27-28 mars.) Varmt välkomna till gårdsbutiken fredag kl 13-18 och lördag kl 11-16!

19 mars
Vi fyller hyllorna med närproducerat livsmedel! Välkomna till gårdsbutiken på Österby Gård fredag kl 13-18 och lördag kl 11-16!

17 mars
Österby Gård vill göra vad dom kan för att hjälpa sina äldre kunder! (De som tillhör riskgrupp för coronaviruset.)
Därför erbjuder dom extra öppettider i gårdsbutiken för seniorer, efter överenskommelse med oss.
Tiden som gäller är fredagar kl 10-12, och man måste anmäla att man kommer, så man inte blir för många.
Ring Saga på nummer 0735996828, så öppnar dom för er!