Farbror Blå Bar & Matsal

Farbror Blå Bar & Matsal

 

18 april
Se menyn som gäller i helgen på vår Facebook & Instagram , ring och beställ bord eller också take away, hjärtligt välkomna!

11 april
Dörrarna öppna här på blå så kom förbi och avnjut något från menyn, vill ni ha take away så är det bara att ringa och beställa. Välkomna! På vår Facebook & Instagram presenterar vi upp våra lunch- och kvällsmenyer.

4 april
”Let the sun shine bright upon you”.
Välkomna in till blå allesammans, take away och bordsservering, de är bara att ringa!
På vår Facebook & Instagram presenterar vi upp våra lunch- och kvällsmenyer.

21 mars
Såsom gårdagen så har vi öppet ikväll för er hungriga själar. Alla rätterna går att beställa som take away också, så ifall ni är sugna så är det bara att ringa, antingen för bordsbokning eller för avhämtning, välkomna!

20 mars
Så där då våra kära medmänniskor, ikväll kör vi så det ryker! Vi har en ny uppdaterad meny där vi bl.a. hittar årets vitsparris, vi har många bord kvar så det är bara att ringa upp och boka!
Hoppas att vi ses ikväll!

16 mars
Bästa gäster!
Som alla vet står vi inför en omvälvande period, vilket kommer påverka restaurangbranschen hårt. Vi vill kunna fortsätta servera mat och service av hög kvalitet och har därför valt att ställa om/anpassa verksamheten.

Vi kommer ha öppet för lunch tisdag-fredag och för middagsgäster fre- lördag.

Om du är frisk är vi redo att leverera mängder av god mat och extra härlig stämning för er som väljer att besöka oss.
För er som inte har möjlighet att äta här finns möjlighet till take away.

(Vi på Farbror Blå strävar alltid efter att upprätthålla högsta hygienstandard. Nu är vi ännu noggrannare och har tagit till extra åtgärder för att ni ska känna er trygga.)
Hoppas vi ses!

Ps. Kom ihåg att värna våra lokala butiker på stora gatan. Och för er som vill äta ute tisdag-torsdag kväll, rekommenderas ett besök på Båthuset i hamnen.