Biograf Gröna Ladan

Biograf Gröna Ladan

 

8 april
Vi stänger biografen tillfälligt…
Men håll er uppdaterade hemsidan och på Facebook & Instagram.

1 april
VI HAR STÄNGT TILLS VIDARE
vi kan nu bara konstatera att det är slut på filmer och besökare. Alla premiärer är framflyttade. Tidigast i början av juni så finns planerade nya filmer.
Men det viktigaste nu är att ni alla tar hand om er och rider ut denna svåra tid. Vi syns i biomörkret framöver. Obs detta är inte ett aprilskämt.
Urban och Yvonne med personal.

20 mars
Många av oss fristående biografer försöker hålla igång.
Ekonomiskt blir det tufft i längden, då filmbolagen debiterar oss 1000kr per filmtitel, även om det bara kommer en besökare.
Men vi vill ändå ha en viss filmvisning tills myndigheterna säger åt oss att stänga.
Så beslutet just nu från vår sida är att det blir filmvisning söndagar och onsdagar.

Förutom det så finns möjlighet för er att gå ihop i grupp för att se en viss film.
Alltså att hyra biografen för en egen föreställning och (Inom vissa gränser) bestämma vilken film ni vill se. Vi behöver 15 betalande för att det skall bli av.
Maila mig på bio@stenstaberg.se om ni är intresserade och vill veta mer.

De närmast kommande filmerna:

Söndag 22 mars
Kl 13:00 Samsam – Animerad barnfilm

Kl 15:30 Charter – Ett gripande drama från skaparen av ”Sameblod”.
Separerade tvåbarnsmamman Alice har insett att hon kommer att förlora vårdnaden om sina två barn. I ett sista försök att vinna dem tillbaka beslutar hon sig självsvåldigt för att hämta dem hos sin pappa och föra bort dem till ett charterparadis på Kanarieöarna.

Kl 18:00 Min pappa Marianne -Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som varken kände sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är.

Onsdag 25 mars:
Kl 16.00 The Peanut Butter Falcon – Zak är en ung man med Downs syndrom. Han rymmer från ett sjukhem för att följa sin dröm och träna på den professionella wrestling-skolan med sin stora idol, The Salt Water Redneck. Efter ett udda händelseförlopp träffar han Tyler, en småkriminell på flykt, som blir Zaks osannolika tränare och allierade. Tillsammans upplever de livet, dricker whisky, fångar fisk och Zak lär sig både att simma och skjuta gevär. När Eleanor, en snäll sköterska som anklagas för Zaks rymning, hittar dem övertygar de henne att följa med på deras resa.

Kl 19:00 The Gentlemen – Amerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.
Guy Ritchie, mannen bakom succéerna Snatch, Sherlock Holmes och Lock, Stock and Two Smoking Barrels, har regisserat denna stjärnspäckade, sofistikerade actionkomedi.