Bild 1 av 3

Visa karta

På Wenngarns Slottscafé uppmanar man sina besökare att stanna upp en stund, för att njuta av en kaffe eller äta en god lunchbuffé. I caféet finns mycket gott att välja på och atmosfären bjuder till en lugn stund för stora och små. Slottscaféet är en unik upplevelse i historisk miljö, med den bästa utsikten över slottsparken och man får alltid ett personligt bemötande.

Har man behov av uppkoppling så finns det gratis Wifi att tillgå.

På utvalda lördagar så anordnas också Afternoon tea. Mellan kl 12:00-16:00 dukar de upp med massor av godsaker från sött till salt tillsammans med smakrika teer.

Är du behov av en dagskonferens mellan onsdagar-fredagar? De har två konferenssalar som tar 20 respektive 80 personer, så både mindre och större grupper är varmt välkomna.

Är du intresserad av historien på slottet så kan du följa med en av de kunniga slottsguiderna på en visning av Wenngarn slott. De kommer att berätta om slottets spännande historia, intressanta ägare samt Magnus Gabriel de la Gardie.  De erbjuder även tema guidningar som Wenngarn en av Sveriges äldsta slott ned 1000 år av historia- Wenngarns historiska vingslag

– Jakten på historien ; barnguidning

– Wenngarns Barockpark – 1600 talets pärla inom trädgårdskonsten

– Wenngarns tid som Alkoholistanstalt

 

Hela året är det öppna allmänna guidningar varje lördag kl 14:00,

Från maj till augusti allmänna guidningar både lördag och söndag kl 14:00

 

För övrig information kring öppettider och priser så gå in på https://www.wenngarnsslottskonferens.com

Lämna en kommentar