Bild 1 av 6

WE Sigtuna

Stora Gatan 56
193 30 Sigtuna
08-703 25 56
info@wesigtuna.se
wesigtuna.se/

Visa karta

Gym och mötesplats

WE är mer en bara ett gym, det är en mötesplats där träning är lika naturligt som återhämtning och avkoppling.

WE står för Wikegård och Eriksson men lika mycket för VI -gemenskap, omtanke och själ. Här är alla som väljer att stärka sin hälsa via enskild träning, gruppträning eller skadeförebyggande behandlingar välkomna på ett personligt sätt. På WE är det helt ointressant om du är nybörjare eller elitidrottare. Oavsett vad, hur och när du tränar är WE en plats där du är välkommen.

Med ett varierat utbud av egna konceptuella klasser och ett antal av Les Mills workoutpass vågar vi lova att vi erbjuder något för alla. Vi utvärderar kontinuerligt vårt utbud och är lyhörda inför vad våra medlemmar vill ha!

WE erbjuder alltifrån träning, rehab, kiropraktik, massage och norra Stockholms första totala testcenter. Här kan du med professionell ledning göra olika styrke- och konditionstester. Baserat på dina resultat får du råd och tips på hur du kan optimera och justera din träning utefter dina mål.
Vi använder den senaste teknologiska testutrustningen för mätning av exempelvis blodlaktat och syreupptagning.

Om du är intresserad av padel, se kolumnen till vänster We Arlanda stad med Padel för mer information.

WE Arlandastad med Padel

WE Arlandastad invigdes i februari 2020. Det är en toppmodern anläggning som innehar crossfit, padel och gym under samma tak. Crossfitdelen består av två salar med totalt över 400 kvm träningsyta. Den ena salen är anpassad för träning och den andra för tävling samt egen Crossfitträning (Open gym). Båda salarna är fullt utrustade med den senaste utrustningen. Gymdelen är även den av högsta klass och utöver allt detta finns även härlig lounge att ta en kaffe i och barnpassning under valda delar av dagen.

Padel på WE Arlandastad
Föreställ dig en härlig mix av tennis och squash, och där har du padel. En perfekt sport för dig som vill testa en ny, växande träningsform och ha riktigt roligt under tiden. Padel är socialt, enkelt att lära sig och passar alla – stora som små spelare, med eller utan förkunskaper. Kan du träffa en boll, kan du också spela padel.

WE Arlandastad är den första och i dagsläget den enda padelanläggningen Sigtuna med sina två fina inomhusbanor. Inget medlemskap krävs utan boka tid och betala på hemsidan. Raket och boll kan hyras alt köpas på plats.
Boka gör du genom hemsidan Playtomic.

WE Arlandastads reception är bemannad
Måndag-Torsdag 08.00-12.30 & 15.30-20.00
Fredag 08.00-12.30 & 15.30-18.00
Lördag & Söndag 9.00-16.00
Som medlem kommer du in med ditt medlemsarmband alla dagar 05.00-24.00

Lämna en kommentar