Bild 1 av 5

VennerBO

Vassundavägen 180
193 91 Sigtuna
+46 70 425 25 40
contact@vennerbo.se
www.vennerbo.se

Visa karta

Rum/Stuga

VennerBO rum & Stugor/ Inredning & Trädgård ligger 3 km norr om Sigtuna stad i en typisk svensk miljö från början på 1800-talet med röda stugor och vita knutar. Det är en perfekt boendeform för den som vill ha en avkopplande omgivning. VennerBO har olika övernattningsmöjligheter. Från en enkel liten stuga med våningssängar till en mindre lägenhet. Varje rum/stuga har egen ingång från gården, tv samt trådlöst internet. I vissa stugor/rum är hundtillåtna.

VennerBO har även ett fåtal cyklar till utlåning för de som hyr rum/stugor. Butiken har en känsla av gammalt och nytt, från förr till nu.

Välkomna hem till oss!

Arrangemang

Sammankomst för den lilla gruppen i en avkopplande och lugn miljö på landet. Dagkonferens, konferens med övernattning, kurser, dop och andra möten. Whiteboard finns, men övrig utrustning måste medtas.

Kontakta VennerBO för en offert

HEMESTER

Välkommen till vennerBO, 3km norr om Sigtuna. Här erbjuder vi från enklare rum med gemensam toalett och kök till egen stuga eller mindre lägenhet. VennerBO ligger i en typisk svensk miljö från 1750-talet och framåt. Under sommaren kommer vi erbjuda rabatterat boende. Vi har boende från 300kr/natten/person. Välkommen hem till oss!

Lämna en kommentar