Bild 1 av 7

Visa karta

Vassunda GK

Vassunda GK ligger centralt i Uppland i triangeln Uppsala, Sigtuna och Arlanda. Det är en 18-håls skogs- och parkbana i ett naturskönt landskap. Det betyder golf i en lugn miljö på idealiskt avstånd från larm och jäkt. Greenerna är bland de snabbaste i Mälardalen.

Vassunda golfbana är anlagd på Smedby Gård 23 km söder om Uppsala, 25 km från Arlanda och 10 km norr om Sigtuna I bekväm anslutning till banan finns ett rymligt övningsområde med putting greener, driving range och övningsbunkrar. Banan har par 72, är 5732 m från gul tee och öppnades under sommaren 1992.

Vassunda har fått mycket goda betyg av både greenfeegäster och företagsgolfare. Klubben har drygt 1000 medlemmar. Det finns ett dam- och ett herrlag som spelar seriespel och bra ungdomsverksamhet. I grunden är det en familjeklubb.

Klubbhuset, som är en tidigare lantgårdsbyggnad, har en stor restaurang med plats för ca 100 gäster och en duktig krögare som lagar god mat. I klubbhuset finns ett konferensrum med teknisk utrustning samt nya fräscha omklädningsrum.

Hemsidan, www.vassundagolf.se, innehåller det mesta av den information som behövs för att du skall kunna förbereda ditt spel.

Greenfee

Greenfee 2017

Välkommen till Vassundas kompletta golfanläggning. Greenfee betalas i receptionen innan spel påbörjas eller via brevinkastet då receptionen är stängd. Samtliga spelare, även medlemmar i Vassunda, skall registrera sig innan spel.

Vardag* 400 kr
Lör-sön-och helgdag 500 kr
9-hålsgreenfee 50%

Juniorer (t.o.m. 21 år) betalar halv avgift.
Junior 15 år eller yngre spelar fritt i sällskap av en fullbetalande gästande förälder. Gäst till senior medlem i samma boll får 50 kr i rabatt, juniorer 20 kronor. Rabatten gäller en (1) gäst per medlem. Rabatten gäller ej för Distans- eller Greenfeemedlem och kan ej kombineras med andra rabatter.

Vagnhyra (3-hjuling) 40 kr
Golfbil (intyg)/(utan) 250 kr/350 kr
Rangepollett, 34 bollar 30 kr
Rangekort, motsv. 10 polletter 250 kr

 

Tidsbokning för greenfeegäster 7 dagar innan spel via Min Golf eller tel. 018-57 20 41.

Bokningsbara tider

  • måndag-torsdag 09.00-17.00
  • fredag 09.00-16.00
  • lördag-söndag 08.00-16.00

Övriga tider gäller bollränna.
Bokning görs enklast på www.golf.se

Startintervall 8/9 min.

Vardag är alla dagar förutom lördag, söndag,  röda dagar och midsommarafton

Företagsgolf

Företagsgolf för fler affärer
Passa på att få en härlig upplevelse, friskvård och trevligt umgänge.

Vassunda GK är en av Upplands bästa golfbanor i en naturskön miljö nära Knivsta och Sigtuna, Koppla av och umgås med affärsbekanta och anställda.

Klubben med god service och en trevlig restaurang där ni kan få frukost, lunch och middag. Vi har en välsorterad shop, konferensrum, fräscha omklädningsrum.

Ett samarbete med affärsfördelar och ökat mervärde
Vassunda tar årligen emot mer än 13 000 golfspelande gäster och har över 1000 klubbmedlemmar. Med konkurrenskraftiga sponsorpaket ger det fin exponering. Samarbete med ett 40-tal företag och ser gärna ert företag som partner.

Sponsorpaket
Vassunda skräddarsyr sponsorpaket. För poolmedlemmar är priserna från 12 000 kr och uppåt. Hålsponsorskapen ligger på priser från 22 000 kr och uppåt. Ett hålsponsorskap kan innehålla: två spelrätter, greenfeebiljetter, deltagande i sponsortävlingar, exponering i form av reklamskylt vid klubben, reklamskylt vid tee, länk på klubbens hemsida, omnämnande i klubbens informationsmaterial.

Boka säsongens företagsgolf
Vassunda har alltid en hög ambition att genomföra företagsgolf på ett kunnigt och positivt sätt så att alla deltagare blir nöjda. Ert företag får hjälp vid incheckning, ordnar startlistor, lämnar ut scorekort och sammanställer resultaten.

Vassunda Golfkrog

Varmt välkommen till Vassunda Golfkrog. Njut av god mat i lugn och avkopplande miljö alla dagar hela veckan. Vår ambition är att servera välsmakande menyer av hög kvalitet. Hos oss träffas alla, både golfare och icke golfare. På vardagar erbjuder vi dagens rätt under lunchtid inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd samt kaffe. Därutöver kan du njuta av rätterna från vår à la carte. Öppettider: Vardagar 08 – 18, helger 09 -18. Matsedel och erbjudanden hittar Du Vassunda GK:s hemsida under Gäst och Restaurang, www.vassundagolf.se

Lämna en kommentar