Bild 1 av 6

Strandvillan’s Café

Strandvägen 36
193 30 Sigtuna
08-592 514 29
info@strandvillans.se
www.strandvillans.se

Visa karta

Strandvillan's Café

Längs Sigtunas vackra strandpromenad hittar du Strandvillan’s Café, med en härlig lummig trädgård och utsikt över Mälaren. Caféet har 50 sittplatser inomhus och 100 sittplatser utomhus. Under sommaren kan du njuta av en god fikastund på den trevliga uteserveringen i trädgården och glass från glassboden.

Strandvillan’s Café erbjuder en varierad meny med olika sorters smörgåsar, sallader, pajer, soppor och smarriga bakverk. En delikat specialitet är räksmörgåsen med handskalade räkor.

Alla är välkomna stora, som små! Även hundar är välkomna till serveringen inomhus på bottenplan, för mer information fråga personalen på plats eller ring 08- 592 514 29.

Första tisdagen i månaden skänker dessutom Strandvillan’s Café dagskassan till Alzeimersfonden, skänk med hjärtat för hjärnan!

 

ÖPPETTIDER

Strandvillan’s Café har öppet alla dagar året runt förutom julafton.

Oktober – Mars 09:00 – 18:00 alla dagar i veckan
April, Maj 09:00 – 20:00 alla dagar i veckan
Juni – Augusti 09:00 – 21:00 alla dagar i veckan
September 09:00 – 19:00 alla dagar i veckan

 

Vid dåligt väder kan caféet stänga 1 timme tidigare under April – September.

 

PARKERING

Fyra timmars gratis parkering hittar du bara ett tiotal meter från serveringen, ännu närmare finner du två handikapparkeringar.

Om oss

Ägarinnan Malin Falk Fastlund, bosatt och uppväxt i Sigtuna, tog våren 2015 över efter Strandgalleriet – Café gula rummet som drivits av Inge och Evi i över tjugo år.

Under våren 2015 har caféet renoverat köket, övervåningen och införskaffat nytt möblemang. Ateljén på övervåningen är numera inredd med stolar och bord i mörkbrunt mahogny och hålls öppen för gäster alla dagar i veckan.

Innergården har rustats med nya utemöbler, en liten lekpark har upprättats för att underhålla de allra minsta och en ny syrenhäck har planterats ut med staketet.

Inge Petterson kommer även i fortsättningen att pryda Strandvillans väggar med sina målningar.

Festvåning

Ska du ställa till med en liten fest är Strandvillan en utmärkt plats med många möjligheter. Ni kan välja mellan den mysiga övervåningen som rymmer 32 personer eller mer rymliga uteservering. Strandvillan’s Café ordnar med dop, födelsedagar, släktträffar, minnesstunder och avtackning. Under månaderna oktober till mars går det dessutom att abonnera hela Strandvillan från 18:00 – 22:00. Strandvillan erbjuder fullständiga rättigheter. 

För mer information se gärna kaféets hemsida

Lämna en kommentar