Bild 1 av 2

Stockholm Arlanda Airport

Arlanda Flygplats
190 45 Arlanda
010-109 10 00
info.arlanda@swedavia.se
www.arlandaairport.se

Visa karta

Stockholm Arlanda Airport

Det finns flera skäl till varför Stockholm är Skandinaviens naturliga huvudstad. Ett är att staden ligger i hjärtat av Skandinavien, med kommunikationer i världsklass. Ett annat är att Stockholm är den största staden i Skandinaviens största land.

I Stockholm hittar du också flest multinationella företag, den största aktiebörsen och miljontals besökare varje år. Hit kommer turisterna för maten, designen och musiken. Stockholm har även ett unikt utbud av gallerier och museer. Varje år står staden i centrum för världens blickar när Nobelpriset delas ut.

Arlanda – Stockholms internationella flygplats

Arlanda är Sveriges största flygplats och ett viktigt nav för Stockholmsregionen och Skandinavien. Detta bland annat tack vare flyget som åker till nära 200 destinationer över hela världen, dessutom finns goda marktransporter till och från övriga delar av Stockholmsregionen.

Flygplatsens roll i regionen

Stockholm Arlanda Airport spelar också en betydande roll för välfärden, inte bara i Sverige som helhet utan även i Stockholmsregionen. Flygplatsen skapar nya arbetstillfällen, är viktig för turismen, näringslivet samt för kultur- och kunskapsutbyten.

Konferens & Event

Arlanda Airport Conference & Event är beläget mitt i Sveriges mest centrala nav, Stockholm Arlanda Airport. Med bara ett par minuters gångväg nås Arlanda Express, flygbussar, fjärrtåg, parkering, shopping, restauranger i Sky City och inte minst, in- och utrikesflyg. På Arlanda Airport Conference & Event finns 47 stycken mötes- och konferensrum samt eventytor för 2-1 000 personer.

För mer information, klicka här

Guidade visningar

Airport Visitor Service har hand om guidade visningar och ledsagning vid fotografering och filminspelning på Arlanda. Passa på att få en guidning av Stockholm Arlanda Airport − varför inte besöka flygtrafikledningstornet, ta en bussrundtur eller bli visad runt i terminalerna och få se flygplatsen på nära håll. Kunniga och duktiga guider tar dig med runt och svarar på frågor.

Välj färdiga paket eller kontakta oss om du vill kombinera paketen eller forma en visning efter dina önskemål.

För mer information, klicka här 

Vigsel

Gift er på Arlanda – Airport VIP Service gör er vigsel till en oförglömlig upplevelse.

När ni gifter er på Airport VIP Service får ni en oförglömlig dag och ett minne för livet.

Vigseln sker i ett VIP-rum, specialdesignat av Jonas Bohlin, eller i Arlandas flygtrafikledningstorn. Före och efter vigseln får ni VIP-service – exakt vad som ingår varierar beroende på vilket bröllopspaket ni väljer.

För mer information, klicka här

Lämna en kommentar