Bild 1 av 5

Steningevik

Steningevik
195 91 Märsta
+46 8 591 231 50
info@steningevik.se
www.steningevik.se

Visa karta

Steningevik

Steningevik ligger 8 minuter från Arlanda i naturskön, kulturhistorisk miljö precis vid Mälarens strand. Här finns en omtalad värme och hemkänsla varvat med hög professionalism och gästfokus, vi har alltid nattbemanning för våra gästers trygghet. Hos oss är varje detalj lika viktig för helheten. Möteslokalerna och tekniken håller mycket hög kvalitet och ger de bästa förutsättningarna för ett bra möte.

Vår prisbelönta restaurang erbjuder härliga upplevelser med god vällagad mat och passande drycker. I våra omtyckta hotellrum finns bland annat badrock, strykjärn, strykbräda, vattenkokare och säkerhetsskåp. I relaxavdelningen finns pool med jetstream och en herr- och dambastu och utomhus två vedeldade kar.

Steningevik, utnämnd till Sveriges bästa mötesplats,
låter sig inte beskrivas i ord, det måste upplevas.
Vi hoppas att du snart kommer hit och upptäcker
alla de små och stora detaljer som tillsammans
gör ditt möte riktigt lyckat och din vistelse här
till något du kommer minnas. Länge.

Konferens och möten

När du har din konferens eller ditt möte på Steningevik tillbringas en stor del av tiden i möteslokalen. Därför har vi skapat moderna, ljusa och luftiga konferenslokaler med bästa tänkbara konferensutrustning vad gäller ljud, bild och video. Vi erbjuder snabb och säker uppkoppling över hela anläggningen (100 Mb) och framför allt kunnig och hjälpsam personal.

Steningevik har 10 konferensslokaler och fyra grupprum, den största möteslokalen rymmer 100 konferensdeltagare. I alla möteslokaler finns eluttag infällda i konferensborden.

Säkerhet

Välkommen till en anläggning som är certifierad till högsta nivån av Safehotels Alliance. För dig som gäst på Steningevik gör vi allt för att din vistelse ska bli så säker som möjligt. För att du ska känna dig trygg arbetar vi med fasta dokumenterade rutiner för bland annat:

PERSONLIG SÄKERHET

• Dygnet-runt-bemanning • Trygg värdeförvaring

SJUKVÅRD

• All personal är utbildad i Första Hjälpen samt Hjärt-lungräddning
• Tillgång till Första Hjälpen-utrustning med defibrillator

BRANDSÄKERHET

• Brandutbildad personal samt kontinuerliga evakueringsövningar
• Kontrollerat brandlarm samt brandutrustning

INFORMATIONSSÄKERHET

• Snabb och säker internetuppkoppling
• Samtlig personal har tecknat sekretessavtal

Aktiviteter

Njut och slappna av i våra vedeldade utomhuskar fyllda med ångande varmt vatten. Prova champagne eller dessertvin med våra sommelierer. Ta en tur med Segways eller prova Sinnenas promenad. I vår relaxavdelning finns herr- och dambastu samt inomhuspool med jetstream. Möjligheterna till både stora och små aktiviteter är många på Steningevik.

Exempel på några aktiviteter vi kan erbjuda;

Bastu, vedeldade kar, pool med jetstream, isvak, bad, cyklar, löpspår, promender, kanot, båtturer, fiske, shopping, teambuilding, äventyr, problemlösning, boulebana. Bolla idéer och funderingar med oss så hittar vi en aktivitet som passar just din grupp.

LOVE

En vacker oas – naturskönt och avskilt, precis vid Mälarens strand

Hos oss skapas vackra upplevelser och minnen. Steningevik har den perfekta omgivningen och inramningen för livets högtider. Vi arrangerar fester för slutna sällskap –födelsedagar, förlovning och bröllop, för både stora och mindre sällskap. Abonnera hela Steningevik med sin unika miljö, eller välj att ha er fest i det vackra Säteriet, för det lite mindre sällskapet.

Mat & dryck
Våra erkänt professionella kockar är passionerade matlagare som skapar en spännande, kreativ och fantastiskt god festmeny. Vår sommelier väljer ut goda drycker som lyfter måltiden och förhöjer hela upplevelsen. Hos oss får ni professionell, snabb och varm service, för att vi vill!
Ni kan känna er trygga i att det blir riktigt bra.

Boende
Vi erbjuder både er och era gäster bekvämt boende i ett av våra 61 personliga och välutrustade rum. Våra rum är fördelade på tre vikar – Skogsvik, Ängsvik och Sandvik – samt den nybyggda Villan. Alla rum ligger på bekvämt gångavstånd, max två korta minuter från receptionen och matsalen. Rummen är nyrenoverade, rymliga och hemtrevliga.

Vigsel
Vill ni avge era löften hos oss? Självklart går det att ordna. Som en liten pärla vid Mälarviken ligger Steninge slott, ett stenkast från Steningevik. Slottet är idag privatägt men den fina engelska parken är öppen för allmänheten och populär bland brudpar. I Märsta pastorat finns flera fina medeltida kyrkor.
Vill man gifta sig i närbelägna Sigtuna stad ges flera möjligheter att hitta en perfekt plats för en vigsel. Den vackra Mariakyrkan från 1200-talet ligger i hjärtat av Sigtuna.
Sigtuna rådhus, känt som Sveriges minsta, från 1700-talet är mycket populärt bland par som smiter iväg och vid vigslar med mindre sällskap.
Söker man något speciellt är de mäktiga kyrkoruinerna S:t Per och S:t Olof spännande alternativ.
Lockas man av en internationell touch kan Arlanda flygplats passa perfekt.

Vi erbjuder:
• Steningevik exklusivt för er och era gäster
• Mottagningsmingel
• Festmiddag
• Högklassigt hotell med sköna sängar
• Svit för hedersgästerna
• Stor och välsmakande frukost

Hur vill ni designa er fest? Vi vill gärna vara med! Kontakta oss för prisförslag och tillgänglighet.
08-591 231 53 bokning@steningevik.se

Lämna en kommentar