Bild 1 av 5

Steningevik

Steningevik
195 91 Märsta
+46 8 591 231 50
info@steningevik.se
www.steningevik.se

Visa karta

Steningevik

Steningevik ligger 8 minuter från Arlanda i naturskön, kulturhistorisk miljö precis vid Mälarens strand. Här finns en omtalad värme och hemkänsla varvat med hög professionalism och gästfokus, vi har alltid nattbemanning för våra gästers trygghet. Hos oss är varje detalj lika viktig för helheten. Möteslokalerna och tekniken håller mycket hög kvalitet och ger de bästa förutsättningarna för ett bra möte.

Vår prisbelönta restaurang erbjuder härliga upplevelser med god vällagad mat och passande drycker. I våra omtyckta hotellrum finns bland annat badrock, strykjärn, strykbräda, vattenkokare och säkerhetsskåp. I relaxavdelningen finns pool med jetstream och en herr- och dambastu och utomhus två vedeldade kar.

Steningevik, utnämnd till Sveriges bästa mötesplats,
låter sig inte beskrivas i ord, det måste upplevas.
Vi hoppas att du snart kommer hit och upptäcker
alla de små och stora detaljer som tillsammans
gör ditt möte riktigt lyckat och din vistelse här
till något du kommer minnas. Länge.

Konferens och möten

När du har din konferens eller ditt möte på Steningevik tillbringas en stor del av tiden i möteslokalen. Därför har vi skapat moderna, ljusa och luftiga konferenslokaler med bästa tänkbara konferensutrustning vad gäller ljud, bild och video. Vi erbjuder snabb och säker uppkoppling över hela anläggningen (100 Mb) och framför allt kunnig och hjälpsam personal.

Steningevik har 10 konferensslokaler och fyra grupprum, den största möteslokalen rymmer 100 konferensdeltagare. I alla möteslokaler finns eluttag infällda i konferensborden.

Säkerhet

Välkommen till en anläggning som är certifierad till högsta nivån av Safehotels Alliance. För dig som gäst på Steningevik gör vi allt för att din vistelse ska bli så säker som möjligt. För att du ska känna dig trygg arbetar vi med fasta dokumenterade rutiner för bland annat:

PERSONLIG SÄKERHET

• Dygnet-runt-bemanning • Trygg värdeförvaring

SJUKVÅRD

• All personal är utbildad i Första Hjälpen samt Hjärt-lungräddning
• Tillgång till Första Hjälpen-utrustning med defibrillator

BRANDSÄKERHET

• Brandutbildad personal samt kontinuerliga evakueringsövningar
• Kontrollerat brandlarm samt brandutrustning

INFORMATIONSSÄKERHET

• Snabb och säker internetuppkoppling
• Samtlig personal har tecknat sekretessavtal

Aktiviteter

Njut och slappna av i våra vedeldade utomhuskar fyllda med ångande varmt vatten. Prova champagne eller dessertvin med våra sommelierer. Ta en tur med Segways eller prova Sinnenas promenad. I vår relaxavdelning finns herr- och dambastu samt inomhuspool med jetstream. Möjligheterna till både stora och små aktiviteter är många på Steningevik.

Exempel på några aktiviteter vi kan erbjuda;

Bastu, vedeldade kar, pool med jetstream, isvak, bad, cyklar, löpspår, promender, kanot, båtturer, fiske, shopping, teambuilding, äventyr, problemlösning, boulebana. Bolla idéer och funderingar med oss så hittar vi en aktivitet som passar just din grupp.

Lämna en kommentar