Bild 1 av 3

Visa karta

Sigtunabygden

Sigtunabygden är en tidning med lång tradition i Sigtuna kommun – även om namnet på tidningen, ägarna och redaktörerna växlat sedan 1883, då det första numret kom ut. Nu heter ägaren Upsala Nya Tidning, och tidningen är sedan 1984 annonsfinansierad och når alla hushåll i Sigtuna och Knivsta kommuner.  Totalupplagan är 29 200 exemplar, varav editionen Knivstabygden trycks i 5 600 exemplar.

För den som driver handel med varor och tjänster är tidningarna, med sin starka lokala förankring, en naturlig, pålitlig och effektiv marknadsplats. För läsarna är tidningen en trovärdig nyhetskälla och ett självklart forum för den lokala debatten.

Sigtunabygden delas ut till samtliga hushåll och företag i kommunen på onsdagar. Tidningen har en nyhetssajt där nyheter uppdateras dygnet runt: www.sigtunabygden.se
Sigtunabygden finns också som e-tidning här: http://www.unt.se/e-tidning/

Redaktionen ligger i Märsta, Porsgrunnsgatan 3.
redaktion@sigtunabygden.se
Kontaktuppgifter till medarbetare i Märsta:
www.unt.se/sigtunabygden/kontakta-oss/

Åsa Pallarp Beckman
Ansvarig gratistidningar UNT
asa.pallarpbeckman@unt.se

Carl-Åke Eriksson
Ansvarig utgivare
carl-ake.eriksson@unt.se

Annonsering

För den som driver handel med varor och tjänster är tidningen, med sin starka lokala förankring, en naturlig, pålitlig och effektiv marknadsplats. När du vill nå ut med ditt budskap lokalt är Sigtunabygden eller nyhetssajten sigtunabygden.se ett självklart val. Man har även möjlighet annonsera i någon av våra återkommande eller tillfälliga temabilagor. Eller varför inte i en egen bilaga som vi kan hjälpa dig att producera? Säljgruppen består av:

Magnus Wranning
Försäljning företagsannonser
magnus.wranning@sigtunabygden.se

Tom Eriksson
Försäljning företagsannonser
tom.eriksson@sigtunabygden.se

Som privatperson kan du annonsera på privatmarknaden eller familjesidorna. Kanske du vill sälja en cykel, byta bostad, fira en nyfödelse eller hylla en jubilar på högtidsdagen. För annonsering av det här slaget ring 018-594 478 17 23.  Föreningsannonser kan bokas på telefonnummer 018-478 11 60.

Lämna en kommentar