Bild 1 av 4

Sigtuna Islandshästar

Wenngarns slott
193 91 Sigtuna
076-1075711
info@sigtunaislandshastar.se
www.sigtunaislandshastar.se/

Visa karta

På Wenngarns slottsområde hittar du Sigtuna Islandshästar. Rida genom härlig natur i mindre grupper på hästar som har en fin framåtbjudning. Att få rätt häst och rätt grupp för din nivå är a och o. Därför delar de gärna upp nybörjare och vana. Nybörjargruppen får gott om tid att bekanta sig med hästarna samtidigt som man går igenom baskunskaperna innan turen, som sedan går i ett lite lugnare tempo. Är du van ryttare rekommenderas de längre turerna, som ger många chanser till längre töltsträckor och härliga galopper.

Att fika i denna härliga miljö är något som vi vill erbjuda alla våra ryttare, därför bjuds alla på kaffe och kaka. Gillar du inte kaffe? Oroa dig inte, då finns det självklart något annat för dig, vad sägs som te eller kanske läsk?

Om man får mer smak efter en turridning så erbjuder också Sigtuna Islandshästar ridskola. Där kan alla från nybörjare till vana ryttare få lära sig grunder eller kanske bara finputsa på sin ridteknik som redan finns. Nu under våren 2019 så kommer ridgrupper startas löpande, det finns till exempel en grupp som är till för mamma och barn, varför inte uppleva denna härliga aktivitet tillsamman.

Grupperna hålls alltid små och anpassas efter individ, känner man däremot att man inte vill rida i en grupp så finns möjlighet till privatlektioner.

Lämna en kommentar