Bild 1 av 3

Sigtuna Folkhögskola

Manfred Björkquists allé 20
192 22 Sigtuna
+46 8 59 25 83 00
info@sigtunafolkhogskola.se
www.sigtunafolkhogskola.se

Visa karta

Vandrarhem

Välkommen till vandrarhemmet på Sigtuna folkhögskola! Du hittar oss på en kulle med vacker utsikt över Mälaren.

Vårt vandrarhem är anslutet till STF och har främst enkel- och dubbelrum. Dusch och toalett finns i de flesta rum och i andra hittar man det i korridoren. Under sommaren kan du upptäcka Sigtuna samtidigt som du deltar i en sommarkurs. Som vandrarhemsgäst inbjuds du även att ta del av övrigt som pågår på folkhögskolan; ena dagen en konsert i restaurangen och nästa dag väntar kanske en vernissage i Västersalens Café. Du kan också slå dig ner för en kreativ stund i Gertruds ateljé.

Sommartid har vi 42 enkelrum och 20 dubbelrum samtliga med dusch och toalett, samt 5 enkel- och 7 dubbelrum med dusch och toalett i korridor. Terminstid: 24 enkelrum och 14 dubbelrum med dusch och toalett. En del dubbelrum kan utökas med extrasäng.
Gratis Wifi på de flesta rummen, tvättmöjligheter och bastu.

För bokning: ring 08-592 583 00 eller maila vandrarhem@sigtunafolkhogskola.se

Restaurang

Restaurang & Scen 

För att kulturella mötesplatser ska blomstra krävs rum med låga trösklar men högt i tak. Tolerans och öppenhet ger de bästa förutsättningarna både för kreativitet och mänskliga möten. Vi ser restaurangen som en mötesplats där miljön och scenen har en central roll tillsammans med mat och dryck.

Konferens/Möten

Vi erbjuder en konferensmiljö där folkhögskolans värderingar om att mötet med andra är grundläggande för vår utveckling. Som konferensgäst har du möjlighet att möta människor med helt andra erfarenheter än dina egna, kanske ta del av en konsert i restaurangen eller en vernissage i Västersalens café. Vi strävar efter en prissättning som snarare möjliggör än utestänger för att få en mångfald av gäster, från ideella föreningar till kommersiella företag.

Flexibilitet och gränsöverskridande är inte bara ord för oss utan en grundförutsättning för vår verksamhet.

Lämna en kommentar