Bild 1 av 4

Rikshem

Odensalavägen 36 A
195 43 Märsta
+461070 99 200
info.sigtuna@rikshem.se
www.rikshem.se

Visa karta

Rikshem

Rikshem är ett av Sveriges största privata bostadsföretag. Rikshem äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter på flera orter. Rikshem erbjuder ett tryggt, trivsamt och flexibelt boende. Ambitionen är ett gott samarbete med alla hyresgäster genom pålitlighet, utveckling och långsiktighet.

För att ställa dig i kö, samt för att söka lägenhet, hos Rikshem i Sigtuna och Märsta, registrera dig hos Bostadsförmedlingen.

På www.rikshem.se kan du läsa mer om de olika bostadsområdena samt om hur du ställer dig i kö.

Brännbo-Sigtuna

På Ormbergsvägen, som är Sigtunas högsta punkt, finner du ett modernt boende i nyrenoverade lägenheter.  Bo i en naturskön och lugn miljö med en fantastisk utsikt över Mälaren.

Norrbacka - Märsta

På Norrbackavägen och Odensalavägen bor du centralt i Märsta med närhet till Märsta resecentrum. Området består av tvåvåningshus där merparten av lägenheterna på bottenvåningen har egen uteplats på framsidan. I närområdet finns stora grönområden, förskola och skola.

Valsta - Steninge

I stadsdelen Valsta ligger det nya området Steninge Backe. Här är man alltid nära både skog och mark.

Sleipnergatan ligger i stadsdelen Valsta. Det är ett naturskönt område med närhet till Valsta centrum med dess butiker och servicefaciliteter, skolor och förskolor.

Lämna en kommentar