Bild 1 av 5

Visa karta

Radisson Blu Airport Terminal Hotel

Mellan inrikes- och utrikesterminaler på Arlanda Airport ligger Radisson Blu Airport Terminal Hotel med gångavstånd till gater, restauranger och butiker och närhet till hela världen.
Alla 260 rum och sviter är ljudisolerade och utrustade med bekvämligheter som gratis WiFi, vattenkokare med te & kaffe, minibar, TV med casting och fri tillgång till gymmet. De uppgraderade rummen har det lilla extra, som en Nespressomaskin, extra yta och utsikt över start- och landningsbanan. Radisson Blu Airport Terminal Hotel är certifierade med Green Key och arbetar kontinuerligt med att förbättra miljöarbetet.
Med 36 välutrustade mötesrum för upp till 80 personer är detta en naturlig mötesplats för snabba, effektiva möten och konferenser. Som enda globala hotellkedja klimatkompenseras automatiskt alla möten – utan någon extra kostnad för dig. Restaurang Horizon erbjuder välkomponerad brasserieinspirerad mat i avkopplande miljö och storslagen utsikt över landningsbanan. En stor frukostbuffé serveras redan 04.30 varje morgon – perfekt om du har en tidig avgång.

Med det utmärkta läget på flygplatsen får du snabb tillgång till Arlanda Centralstation, Arlanda Express, Flygbussar och regionalbussar

Restaurang

Restaurang Horizon är en naturlig mötesplats i SkyCity på livliga Arlanda flygplats. I avslappnad miljö kan resenärerna uppleva aptitretande rätter eller uppfriskande cocktails tillsammans med storslagen utsikt över planen som lyfter och landar på landningsbanan.

Frukosten är dagens viktigaste mål och varje morgon från klockan 04.30 dukas en frukostbuffé fram. Njut av ett stort urval godsaker innan du reser vidare. För lunch och middag finns ett utbud av spännande rätter med en touch av franska köket. Baren är den perfekta platsen när du vill koppla av innan eller efter resan.

Konferens och möten

Välkommen till en naturlig och lättillgänglig mötesplats för inresande gäster. Totalt finns 36 moderna och inspirerande mötesrum för upp till 80 personer. I de ljusa allmänna utrymmena hämtar du energi, har kreativa diskussioner eller gör dig redo för ditt möte.

Hållbarhet

Tillsammans för en hållbar destination

Under 2009 tog Sigtuna ett gemensamt beslut om att arbeta för att bli Sveriges första hållbara destination. Hotell- och konferensanläggningarna gick in i ett hållbarhetsprojekt med en gemensam vision – att tillsammans gör vi skillnad.

Radisson Blu Airport Terminal Hotel arbetar aktivt för att minimera miljöpåverkan i hela verksamheten. Bland annat genom avfallssortering och att minimera energi- och vattenförbrukningen på hotellet. Ett globalt initiativ inom hotellkedjan är att senast 2021 ska användningen av plastsugrör försvinna helt och istället erbjuds gästerna miljövänliga alternativ.
Hotellet är Green Key certifierat som innebär att en rad kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall och kemikalieförbrukning måste uppfyllas. Precis som alla andra anläggningar i hållbarhetsprojektet, serveras endast ekologiskt bryggkaffe vilket minskar övergödning och användning av kemiska bekämpningsmedel.
Som den första globala hotellkedjan klimatkompenserar Radisson Blu Airport Terminal Hotel automatiskt alla möten – utan någon extra kostnad för dig

Lämna en kommentar