Bild 1 av 5

Radisson Blu Airport Terminal Hotel

Arlanda Flygplats, Box 82
190 45 Stockholm-Arlanda
+46 (0) 8 506 740 00
info.skycity.stockholm@radissonblu.com
www.radissonblu.se/skycityhotell-arlanda

Visa karta

Radisson Blu Airport Terminal Hotel

Sov fram till avgång! Mellan terminalerna på Arlanda Airport ligger Radisson Blu Airport Terminal Hotel med gångavstånd till gaterna och närhet till hela världen. Hotellet erbjuder 260 bekväma och ljudisolerade rum som är utrustade med bekvämligheter som gratis WiFi, minibar och kaffe/tekokare för extra komfort. Alla gäster har tillträde till SATS gym med jacuzzi och bastu utan extra kostnad. Du tar dig enkelt till Stockholm med expresståg på bara 20 minuter.

Med 36 mötesrum för upp till 80 deltagare är hotellet en naturlig mötesplats för snabba, effektiva möten och större konferenser. Restaurang On My Way erbjuder välkomponerad brasserieinspirerad mat i avkopplande miljö och storslagen utsikt över landningsbanan. En stor frukostbuffé serveras från klockan 04.30 varje morgon.

Hotellet är Green Key certifierat – ett kvitto på att vi värnar om miljön i alla delar av vår verksamhet. Varmt välkommen till Radisson Blu Airport Terminal Hotel!

Restaurang

Med perfekt läge i hjärtat av SkyCity är restaurang On My Way en naturlig mötesplats på livliga Arlanda. I avslappnad miljö kan resenärerna uppleva aptitretande rätter eller uppfriskande cocktails tillsammans med storslagen utsikt över planen som lyfter och landar på landningsbanan.

Frukosten är dagens viktigaste mål och varje morgon från klockan 04.30 dukas vår frukostbuffé fram. Njut av ett stort urval av både Skandinaviska specialiteter och internationella alternativ innan du reser vidare.

Relax

Som gäst har du tillgång till SATS moderna gym utan extra kostnad. Gymmet är utrustad med träningsmaskiner, fria vikter och det finns möjlighet att boka tid med personlig tränare. Efter avslutat träningspass kan du koppla av i bastu och jacuzzi.

Konferens och möten

Med ett unikt läge mitt på Arlanda Airport är Radisson Blu Airport Terminal Hotel. Conference den perfekta mötesplatsen för konferenser och möten. Totalt finns 36 moderna och ljudisolerade konferensrum med trådlöst internet utan extra kostnad för alla mötesdeltagare – även de som inte övernattar. Mötesrummen är anpassade för effektiva möten, allt ifrån mindre styrelsemöten till större konferenser.

Hållbarhet

Tillsammans för en hållbar destination

Under 2009 tog Sigtuna ett gemensamt beslut om att arbeta för att bli Sveriges första hållbara destination. Hotell- och konferensanläggningarna gick in i ett hållbarhetsprojekt med en gemensam vision – att tillsammans gör vi skillnad.

Som en viktig del i arbetet är hotellet Green Key certifierat. För att uppnå Green Key-certifiering ska ett hotell arbeta aktivt med att minimera sin miljöpåverkan, vilket innebär att en rad kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall och kemikalieförbrukning måste uppfyllas.

2009 anslöt Radisson Blu Airport Terminal Hotel till hållbarhetsprojektet. Tillsammans med övriga deltagande anläggningar kompenserar hotellet utsläpp genom ett Plan Vivo certifierat skogsprojekt i Malawi. Projektet bidrar även till lokal biologisk mångfald, social utveckling och tryggare levnadssituation för invånarna.

Radisson Blu Airport Terminal Hotel arbetar aktivt för att minimera miljöpåverkan i hela verksamheten. Bland annat genom avfallssortering och att minimera energi- och vattenförbrukningen på hotellet. Precis som alla andra anläggningar i hållbarhetsprojektet, serveras endast ekologiskt bryggkaffe vilket minskar övergödning och användning av kemiska bekämpningsmedel. Självklart erbjuds laddningsstolpar till gäster med eldrivna bilar.

Klimatrapport Radisson Blu SkyCity Hotel 2016
Klimatrapport för hela destinationen 2016
Ekokvitto 2016

Klimatrapport Radisson Blu SkyCity Hotel 2015
Klimatrapport för hela destinationen 2015
Kaffe- och mjölkkvitto 2015

Klimatrapport Radisson Blu SkyCity Hotel 2014
Klimatrapport för hela destinationen 2014
Kaffe- och mjölkkvitto 2014

Klimatrapport Radisson Blu SkyCity Hotel 2013
Klimatrapport för hela destinationen 2013
Kaffe- och mjölkkvitto 2013

Klimatrapport Radisson Blu SkyCity Hotel 2012
Klimatrapport för hela destinationen 2012
Kaffe- och mjölkkvitto 2012

Klimatrapport Radisson Blu SkyCity Hotel 2011
Klimatrapport för hela destinationen 2011

Läs mer om hållbarhetsprojektet på hallbardestination.se

Lämna en kommentar