Bild 1 av 5

Visa karta

Radisson Blu Arlandia Hotel

Det ombonade hotellet precis intill Arlanda Airport är perfekt efter en lång dags resande. Med närhet till flygplatsterminalerna kan gästerna koppla av innan de reser vidare.
Checka in i ett av de stilsäkra hotellrummen utrustade med bekvämligheter som gratis WiFi, vattenkokare med te & kaffe, minibar, TV med casting. Med kostnadsfri tillgång till gym och relaxavdelning kan du träna, ta ett dopp i vår inomhuspool eller koppla av i bastun när du vill. Radisson Blu Arlandia Hotel är certifierat med Green Key och arbetar kontinuerligt med att förbättra miljöarbetet.

De 24 mötesrummen för upp till 250 personer är utrustade för att göra mötet så effektivt som möjligt. Som enda globala hotellkedja klimatkompenseras automatiskt alla möten – utan någon extra kostnad för dig. Restaurang The Gate erbjuder mat med skandinaviska influenser och säsongsbetonade råvaror i en avslappnad atmosfär.

Precis utanför hotellet går en kostnadsfri transferbuss som på några minuter tar dig till flygplatsterminalerna och Arlanda Express, kommer du med bil finns parkering utanför hotellet.

Restaurang

I restaurangen The Gate finns något för alla smaker och här njuter du av välkomponerade maträtter tillagade med säsongsbetonade råvaror. Den moderna interiören skapar förutsättningar för att kunna njuta av en lugn måltid med familj eller kollegor.

För den morgonpigge dukas frukosten fram redan 04.30 med ett urval av det bästa man kan önska sig en tidig morgon. Till lunch serveras sallader och varmrätter och till middag finns ett utbud av spännande rätter med skandinaviska influenser. Baren är en populär mötesplats för alla typer av möten, perfekt att umgås med vänner eller kollegor.

Konferens och möten

Läget intill Arlanda flygplats gör hotellet till en naturlig mötesplats för inresande gäster. De 24 mötesrummen är utrustade för att göra mötet så effektivt som möjligt. Den största lokalen rymmer upp till 250 personer i biosittning och har teknik som gör det ännu enklare för dig som kund att lyckas med ditt event. Här finns möjlighet att arrangera olika typer av evenemang från styrelsemöte och företagsseminarier till banketter och fester.

Hållbarhet

Tillsammans för en hållbar destination

Under 2009 tog Sigtuna ett gemensamt beslut om att arbeta för att bli Sveriges första hållbara destination. Hotell- och konferensanläggningarna gick in i ett hållbarhetsprojekt med en gemensam vision – att tillsammans gör vi skillnad.
Radisson Blu Arlandia Hotel arbetar aktivt för att minimera miljöpåverkan i hela verksamheten. Bland annat genom avfallssortering och att minimera energi- och vattenförbrukningen på hotellet. Ett globalt inititaiv inom hotellkedjan är att senast 2021 ska användningen av plastsugrör försvinna helt och istället erbjuds gästerna miljövänliga alternativ.
Hotellet är Green Key certifierat som innebär att en rad kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall och kemikalieförbrukning måste uppfyllas. Precis som alla andra anläggningar i hållbarhetsprojektet, serveras endast ekologiskt bryggkaffe vilket minskar övergödning och användning av kemiska bekämpningsmedel.
Som den första globala hotellkedjan klimatkompenserar Radisson Blu Arlandia Hotel automatiskt alla möten – utan någon extra kostnad för dig.

Lämna en kommentar