Bild 1 av 4

Puls

Box 269
746 26 Bålsta
08-20 32 00
boka@puls.nu
www.puls.nu

Visa karta

Puls Sverige AB

Puls är en marknadsledande aktivitetsarrangör som erbjuder äventyr, aktiviteter och vildmarksupplevelser till företag och konferensanläggningar i Sigtuna med omnejd.

Det breda utbudet spänner mellan kajakturer runt Sigtuna, kulturella Ribbåts turer i Mälaren eller roliga stadskamper inne i Sigtuna.

Sedan starten 2001 har vi haft den stora förmånen att arbeta med detta på heltid.

De ca 600 mobila arrangemang vi utför per år i kombination med den stora variationen av uppdrag vi gör, har gjort oss till en av branschens mest anlitade och kompetenta arrangörer.

Kurs i havskajak

Paddling för alla!
Du som vill komma igång med paddling i havskajak har nu möjligheten att med Puls erfarna Guider under en härligt upplevelserik dag lära dig att hantera en kajak. Kursen hålls i en naturskön fjärd i Mälaren där båtlivet är mindre påträngande än i skärgården men miljön är lika storslagen. Målsättningen med kursen är att du själv skall kunna känna trygghet i att planera och utföra din egen paddelutfärd.

Innehåll under dagen:
Paddeltekniker, räddningsteknik, lära om utrustning, övrig säkerhet, turplanering och vägval samt guidad tur på Mälaren.

Kursen pågår i ca 6 timmar, med start kl 10.00 för genomgång. Du får grundläggande kunskaper om kajaker och dess kringutrustning. Du övar att sjösätta och att gå i land vid strand och brygga. Du får testa olika paddeltag, du får lära dig grundläggande teknik för att behålla balans och att utföra räddningsaktioner vid kapsejsning genom kamraträddning. Alla övningar utförs nära land för att skapa en trygg och behaglig övningssituation. Vi kommer även att ge oss ut på en tur på fjärden där färdigheterna får testas.

Detta ingår:
Guide, Komplett utrustade kajaker av K1 och K2 modeller inkl flythjälp, kapell och paddel och kursintyg.

Bra att ta med sig: Egen dryck, lätt och snabb lunch, frukt, druvsocker, handduk, badkläder, solglasögon, solskyddsmedel, förstärkningsplagg samt komplett ombyte packat i vattentät väska/påse.

Lämna en kommentar