Bild 1 av 2

Nybygget

Nybygget 101
195 61 Arlandastad
08-591 119 60
info@nybygget.se
www.nybygget.se

Visa karta

Sveriges nyaste visningshusområde

Valet av boende och boendemiljö är svårt. Oavsett hur rationell man är måste det kännas rätt innan man kommer till skott. Vilket är lättare sagt än gjort, med dagens stora utbud av lösningar. Därför har vi skapat Nybygget: ett utflyktsmål där husintresserade besökare i alla åldrar kan låta sig inspireras och informeras på sina egna villkor. En plats där vi samlat landets ledande hustillverkare och där alla hus och montrar är öppna så att våra besökare enkelt kan jämföra olika alternativ. Samtidigt som barnen har kul tillsammans med våra kreativa barnvakter, eller på egen hand i Barnens Nybygge.

På Nybygget är det fri entré och fri parkering.

Konferens

Nybygget är beläget 5 min från Arlanda flygplats. I vår Centrumbyggnad har vi kapacitet för ca 35 konferensgäster, men för dem som önskar ha ett kvällsarrangemang har vi kapacitet för ca 80 sittande gäster. Våra gäster kan fritt promenera omkring inom vårt utställningsområde. Fri parkering finns i direkt anslutning till Nybygget.

Läs mer här

Barnens Nybygge

På Barnens Nybygge är alla barn välkomna att leka. För att underlätta för familjer erbjuder Nybygget en lekhörna för barn med barnvakter, medan föräldrarna kan i lugn och ro besöka området.

Barnen har också ett eget visningshusområde, en by med åtta lekstugor, vägar och trampbilar där de kan leka under besöket.

Varmt välkomna!

Lämna en kommentar