Bild 1 av 1

Märsta Förenade Åkeriföretag AB

Stålgatan 1
195 72 Rosersberg
08-594 409 60
info@marstaforenade.se
www.marstaforenade.se

Visa karta

Märsta Förenade

Märsta Förenade är ett sunt val i skapandet av det framtida samhället. Med våra drygt 450 fordon av olika slag kan vi erbjuda våra kunder alla tänkbara lösningar inom transport och entreprenad.

Inom området lastbilstransporter har vi allt från boggies och tridembilar till bergtrailers, bil & kärror och kassetter. Därtill kommer våra kranbilar som har allt från 10 tonmeters kranar med eller utan skopa med räckvidd på 12m upp till höglyftande 35 meters kranar med över 100 tonmeters kapacitet.

Vi har även maskintrailers med 8- och 10-axlade ekipage. Asfaltsbilar 2- och 3-burkars eller trailer. Sopcontainers, TMA-bilar, lastväxlare, ståltransporter och flisekipage är andra exempel på vad vi erbjuder dig som kund. Bygg- och Anläggningstransporter är vårt gebit!

Behöver du hjälp av en entreprenadmaskin av något slag? Tveka inte att kontakta oss så ordnar vi det du önskar, från minigrävare till större hjul- och bandburna maskiner.

Ring oss för att beställa egentillverkad grus och jord från vår bergtäkt Västerbytorp, vi levererar i storsäck eller tippar direkt på plats hos dig!

Lämna en kommentar