Bild 1 av 1

Mäklarhuset – Sigtunamäklaren

Stora Gatan 54
193 23 Sigtuna
+46 8 592 502 90
sigtuna@maklarhuset.se
www.maklarhuset.se/sigtuna

Visa karta

Mäklarhuset

Mäklarhuset har varit marknadsledande i Sigtuna kommun under många år. Under 2000-talet har Mäklarhuset förmedlat flest villor av samtliga mäklarföretag i Sigtuna kommun!

(Källa: Värderingsdata)

Mäklarhuset är ett välkänt begrepp för alla som skall sälja eller köpa sin bostad i Sigtuna, Märsta, Rosersberg och den angränsande landsbygden. Företaget har varit etablerat på orten sedan 1948.

Vår ambition är att göra det enkelt för dig och genomföra trygga affärer mellan säljare och köpare. Mäklarhuset ligger i topp hela åtta år i rad när det gäller kundnöjdhet enligt Svenskt Kvalitetsindex – 2008 till 2015! Vi blir bedömda av parterna vid varje genomförd affär, så fråga gärna efter och ta del av våra kundundersökningar. Vi finns även på Reco. Med sex fastighetsmäklare och en assistent kan vi ge Dig all den hjälp Du behöver vid köp och försäljning av bostäder i hela kommunen!

Välkommen till det marknadsledande mäklarföretaget i Sigtuna Kommun!

Köpa

När du ska köpa bostad, villa, bostadsrätt, lägenhet, fritidshus, tomt eller fastighet ska det vara enkelt, behagligt och tryggt för dig när du gör ditt livs affär.

Välj en mäklare som gör lite utöver det vanliga. När du köper din bostad genom oss på Mäklarhuset får du tillgång till mycket konkurrenskraftiga produkter och tjänster, vi erbjuder en god trygghet för både köpare och säljare genom hela processen. Vår uppgift är att du skall känna dig trygg och nöjd som köpare!

Besök www.maklarhuset.se för att se vilka bostäder som är till salu just nu.

Sälja

Har du bestämt dig för att sälja din bostad? Vi förmedlar samt värderar alla typer av bostäder, villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och fastigheter. Våra mäklare träffar dig gärna för en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad, helt förutsättningslöst.

Mäklarhuset arbetar ständigt med att skapa och utveckla nya smarta tjänster och lösningar, för att förenkla för den som ska sälja sin bostad. Och med ett stort och rikstäckande register med potentiella köpare i kombination med maximal marknadsföring av din bostad, ser vi till att din bostad syns där köparna finns. Men självklart försöker vi hjälpa dig med just dina önskemål och behov. Vår uppgift är att du skall känna dig trygg och nöjd när du ska sälja din bostad!

Besök www.maklarhuset.se för att se vilka bostäder som är till salu just nu.

Lämna en kommentar