Bild 1 av 2

Herresta Lada

Odensala Herresta 236
195 92 Märsta
+46 70 201 14 30
tord@herrestalada.com
herrestalada.com

Visa karta

Boende

Ca 5 km norr om Märsta station ligger vackra Herresta Lada, en före detta bondgård som nyligen byggts om för att behålla lantlig charm i kombination med modern bekvämlighet. Här inryms 4 hemtrevliga övernattningsrum för en eller två personer. Intill rummen finns ett fullt utrustat självhushållskök, badrum med dusch samt luftiga sällskapsutrymmen med tv. Trådlöst internet finns också. Allt inrymt i en lantlig och inspirerande miljö med P-plats intill boendet. För information, priser och bokning kontakta Tord Olsson, se kontaktuppgifter nedan.

Vi hälsar er varmt välkomna till en vacker och avkopplande miljö på landet, nära staden!

Tord & Heléne

Herresta Lada inrymmer också konferensrum, festvåning, café och butik, se vidare www.herrestalada.com

Kontaktperson: Tord Olsson, +46 70 201 14 30, tord@herrestalada.com

 

Café och inredningsbutik

Herresta Ladas café med design- och inredningsbutik är öppen under vissa helger av året. För aktuella öppettider, var vänlig och se vår hemsida 

Konferens/Möten

En före detta bondgård som nyligen byggts om för att behålla lantlig charm i kombination med modern bekvämlighet. Herresta Lada har två charmiga konferensrum samt en festlokal som alla är fullt utrustade. Kontakta Tord Olsson för information och bokning, se kontaktuppgifter nedan.

Kontaktperson: Tord Olsson, +46 70 201 14 30, tord@herrestalada.com

Vi tänker hållbart

Nyligen gjordes en omfattande studie på företag inom hotell- och livsmedelsbranschen i Sigtuna kommun. Den rikstäckande organisationen Ekomatcentrum genomförde besök på hotell, konferensanläggningar, caféer och matbutiker för att mäta ekologisk andel av total försäljning. I Sigtuna kommun hade Herresta Lada det högsta ekologiska innehållet i sina produkter, hela 96 %. Vi på Herresta Lada ger oss inte förrän vi nått det maximala målet 100 %. Den sista biten handlar om att påverka producenter så att det finns ett ekologiskt utbud av alla produkter och att viktiga varor alltid finns att tillgå. Exempelvis saknas ännu ekologiskt pärlsocker helt, och ibland kan vissa produkter vara slutsålda pga högre efterfrågan än leveranskapacitet.

Pröva gärna vårt goda ekologiska caféutbud den 1:a och 2:a adventshelgen då vi har julmarknad med egen butik och 5 lokala hantverkare som ställer ut sina produkter. Öppet kl 11-17 alla fyra dagarna. Läs mer på www.herrestalada.com.

Lämna en kommentar