Bild 1 av 5

Visa karta

First Hotel Arlanda Airport

First Hotel Arlanda Airport ligger i Arlanda Stad med utmärkta kommunikation till Arlanda flygplats och Stockholm City. Hotellet är en naturlig mötesplats där människor möts, umgås, har smidiga och effektiva konferenser. Vi erbjuder moderna konferenslokaler tillsammans med en öppen och trevlig restaurang som passar utmärkt för informella möten. Menyn utgår ifrån svenska klassiker, guldkorn från kontinenten och våra egna brasseriefavoriter.

Fri WiFi är tillgängligt på hela anläggningen. På First Hotel Arlanda Airport finns också en relaxavdelning med gym och bastu, fritt att använda för alla gäster. Ni når oss enkelt med bil, buss och tåg. Gratis parkering finns precis utanför entrén och vi erbjuder även fri shuttle service till och från Arlandas terminaler.

First Hotel Arlanda Airport erbjuder vackra, flexibla och ljusa konferenslokaler i olika storlekar. Alla lokaler är utrustade med AV-utrustning och den senaste konferenstekniken. Lokalerna ligger på entréplan med närhet till restaurang och lounge som inbjuder till spontana möten.

Med hotellets flexibilitet finns det möjlighet att snabbt ställa om även lobby och restaurang till ett större Showroom för exempelvis produktlanseringar, events och utställningar. Hotellet är förberett för att kunna ta in bilar.

Genom ett nära samarbete med DriveLab finns också möjlighet att boka en mässhall för upp till 500 personer.

På hotellets andra och tredje våning finner ni gym och bastu. Under tiden du står och tränar eller njuter i bastun kan du, genom stora panoramafönster, se flygplanen landa och starta från Arlanda flygplats. Vi har nära samarbeten med aktivitetsbolag som kan ordna de flesta aktiviteterna som efterfrågas. Goda utrymme finns både inomhus och utomhus för alla olika slags aktiviteter.

Tillsammans med våra lokala samarbetspartners så som Sigtuna Brygghus anordnar vi även gemensamma aktiviteter som ölprovningar och avsmakningskvällar.

På First Hotel Arlanda Airport har vi 150 hotellrum som alla är utrustade med bekväma, praktiska och smakfulla möbler. Perfekt för dig som behöver moderna faciliteter men också lugn och ro efter en produktiv mötesdag.

Med hotellets flexibilitet finns det möjlighet att snabbt ställa om restaurangen till festvåning med fantastiska möjligheter att ”branda” lokalen efter företagets varumärke och önskemål.

I samarbete med DriveLab har vi även möjlighet till festvåning i deras storslagna Eventcenter.

Hotellet är en naturlig mötesplats där människor möts, umgås och har smidiga och effektiva konferenser. Vi erbjuder moderna konferenslokaler tillsammans med en öppen och trevlig restaurang som passar utmärkt för informella möten. Menyn utgår ifrån svenska klassiker, guldkorn från kontinenten och våra egna brasseriefavoriter.

Kommunikation och parkering

Gratis parkering precis utanför hotellet.
Fri shuttle till och från Stockholm Arlanda flygplats
Buss: Arlandastad 0 km
Tåg: Märsta station 4 km
Flyg: Stockholm Arlanda Airport 3 km

First Hotel Arlanda Airport ligger i Arlandastad med utmärkta kommunikation till Stockholm Arlanda flygplats och Stockholm city.

Lämna en kommentar