Bild 1 av 2

Festspecialisten

Kolsta
195 91 Märsta
+46 8 91 170 33
info@festspecialsten.se
www.festspecialisten.se

Visa karta

Festspecialisten

Festspecialisten är det lilla företaget med stora ambitioner som arbetar med festarrangemang, catering och uthyrning. Vår bas och catering kök ligger ute på Kolsta vid Arlanda Flygplats. Här bedriver vi även en lunchrestaurang samt arrangerar konferenser. Restaurangen passar mycket bra som festlokal där ni helt ostört kan festa loss med plats för 120 gäster. Under sommartid har ni även till en uteplats och scen. Festspecialisten har en egen uthyrningsverksamhet med lager på Arlanda. Vi hyr ut allt som behövs till stora som små arrangemang. I vårt sortiment hittar du allt från partytält till små dessertgafflar. Vår långa erfarenhet av matlagning gör att vi kan leverera mat till alla typer av tillställningar.

Med mer än 20 år i branschen skräddarsyr vi stora som små tillställningar, allt efter Era önskemål!

Festarrangemang

Festspecialisten har sedan starten -86 arrangerat olika typer av arrangemang. Allt ifrån till invigningar, öppet hus, kick-off, jubileum, konferenser samt privata fester som bl a bröllop, student och dop.

Ni väljer, vi levererar!
Hos Festspecialisten är det Du som sätter gränserna. Vi kan ta hand om att leverera delar av ett event såsom porslin och mat till hela koncept med lokal, underhållning och personal.

Vi finns för Er och med vår kunskap hoppas vi kunna uppfylla Era önskemål och behov.

Du är mer än välkommen att besöka vår hemsida för att finna inspiration till nästa arrangemang!

Catering

Festspecialisten har många års erfarenhet vad gäller catering av mat. Detta gör att vi kan leverera mat till alla typer av tillställningar, stora som små. Vi erbjuder allt ifrån buffé till husman, à la carte, paj, smörgårstårta och mycket mer!

Du är mer än välkommen att besöka vår hemsida för att finna inspiration samt sätta ihop din egen meny till nästa arrangemang!

Uthyrning

Festspecialisten har ett brett uthyrningssortiment. Hos oss kan du hyra allt ifrån partytält till bord, stolar, porslin, ljud, ljus, serveringspersonal och mycket mer!

Du är mer än välkommen att besöka vår hemsida för att finna inspiration samt en detaljerad lista på vårt uthyrningssortiment!

Lämna en kommentar