Bild 1 av 5

Crew Hotel

Norrsunda kyrkby 112
195 95 Rosersberg
hotel@crewservice.se
www.crewhotel.se/

Visa karta

HOS OSS ÄR DU VIKTIGAST

Lägligt placerad mellan Stockholm och Arlanda ligger vackra Norrsunda kyrkby.

Hotellvistelse med modern gårdsmiljö i norra Stockholm. Crew Hotel bjuder på naturnära övernattning med mat och service i första klass.  De kan anordna allt ifrån inspirerande möten, event och konferenser. De anordnar tillställningar och festen, så som dop, bröllop, studenten m.m Skräddarsyr er vistelse och menyer efter önskemål. Ni kan sitta ute i vår trädgård, matsal eller i en  ”Chambre Séparées”.

De säger själva att, oavsett vad som för dig till oss kommer vi att göra vårt yttersta för att ditt besök ska bli allt du vill – och ännu mer.

 

I restaurangen använder de sig av råvaror i säsong och jobbar för en hållbarare framtid. Måndag till fredag mellan 11.00-14.30 serverar en vällagad lunchbuffé med olika teman varje dag och husmanskost i variation,  och ett stort utbud av grönsaker och sallad. Missa inte den populära grillbuffé på fredagar,  söndagsbrunch och deras ”pup ups” med temaveckor och happenings.

 

I de 33 rum , vart och ett inrett i fransk äldre stil kan du få den vila och lyxiga känsla som man förväntar sig. ta del av samtida lyx i gårdsmiljö– en avspänd, klassisk samt elegant upplevelse. Det vackra läget i Norrsunda kyrkby beläget bredvid Norrsunda kyrka, mellan Arlanda och Stockholm

 

Utnyttja roomservice och transfer för en bekvämare vistelse. Ät lunch i restaurangen eller när vädret råder i vår vackra trädgård, njut av en kopp kaffe i den magnifika loungen, slappna av i bastun, drick en utsökt drink på terassen  för att sedan gå in till hotellets restaurang för middag. Efter en lång dag på Crew Hotel  kan gäster njuta av en god natts sömn i sängar bäddade med egyptiska bomullslakan, i rum som är designade av Dany Hamzo (Dheus fastigheter)

Du tar dig enkelt hit med bil eller vår transfer från Arlanda eller Rosersbergs pendeltågsstation på 10 min.

 

Varmt välkommen!

 

 

Lämna en kommentar