Bild 1 av 3

Connect Hotel Arlanda

Lindberghs Gata 10
195 61 Arlandastad
+46 8 591 200 50
arlanda@connecthotels.se
www.connecthotels.se

Visa karta

CONNECT HOTEL ARLANDA

I närheten av Arlanda flygplats finns ett litet, välkomnande hotell. Det första som möter Dig är den solfjäderformade byggnaden med sina avlånga flyglar.

Vid ankomst kliver Du rakt in i det rymliga Vardagsrummet. Detta inglasade rum rymmer hotellets reception, lounge, restaurang och bar. Rummets takhöjd är närmare nio meter. Här finns fåtöljer för avkoppling, hög- och lågbord, soffa och storbilds- tv. Den öppna spisens varma sken bidrar till hotellets atmosfär.

Hotellet har 131 rum i olika storlekar, och är ett av Arlandas mest miljömedvetna. Uppvärmningen sker med hjälp av berg- och solvärme. Hotellet har möjlighet att anpassa sin uppvärmning efter beläggning, vilket innebär att rummet automatiskt släcks ned när Du lämnar det.

De gäster som vill tillbringa en eftermiddag i golfens värld har möjlighet att göra detta i närheten av hotellet, då Arlandastads golfklubb är belägen alldeles inpå knutarna.

Du parkerar din bil kostnadsfritt hos oss när du bor några enstaka nätter. Önskar du långtidsparkera bilen i samband med en utlandsresa kostar detta 299 SEK per vecka.

Connect Hotel Arlanda är beläget på Lindberghs gata nr 10 cirka fem kilometer från Arlanda flygplats. Avståndet till Stockholm är cirka 40 kilometer.

 

Connect Hotel Arlanda är ett rökfritt hotell.

Restaurang

Hotellets restaurang och bar är belägna i loungen, som kallas Vardagsrummet. Detta är ett för Connect Hotel unikt drag, där de vanligtvis skarpa gränserna mellan lounge, restaurang och bar har fått ge vika för en öppen, välkomnande miljö.

I Vardagsrummet kombineras en modern, skandinavisk stil med avkoppling och hemkänsla. Här kan Du läsa tidningen i skenet från den öppna spisen, eller koppla av i soffan med en drink.

I rumspriset ingår en kontinental frukost. Då flertalet av hotellets gäster är resenärer med tidiga avgångar att passa, öppnar restaurangen tidigt om morgnarna.

Öppettider

Frukost serveras mellan 04.00-10.00 alla dagar

Middag serveras från 18.00-22.00 alla dagar

Baren öppen fram till 01.00 (barmeny med enklare rätter)

Transfer

Kostnadsfri transfer till & från Arlanda flygplats:

Hotellet erbjuder gratis transfer till & från Arlanda flygplats hållplats 7 en gång i halvtimmen alla dagar i veckan mellan klockan 04.00 och 00.30. Bussen lämnar Connect Hotel strax efter varje hel/halvtimme.  Resan mellan hotellet och Arlanda Flygplats tar ca 10 minuter.

Om du behöver transfer under nattetid vänligen ring hotellet.

Hotellet erbjuder fri parkering i samband med övernattning upp till tre nätter. Därefter erbjuder vi våra hotellgäster långtidsparkering för 299 kr per vecka.För er som enbart vill utnyttja vår långtidsparkering kostar det 400 kr per vecka inklusive transfer till och från Arlanda flygplats. Bokning och registrering av bilen sker på plats i hotellets reception, och behöver inte förbokas.

Konferens och möten

Connect Hotel Arlanda erbjuder konferensmöjligheter för 2 till 100 personer.

Lunch och middagspaket från 10-100 personer.

Lämna en kommentar