Bild 1 av 1

Bonava

Box 486
751 06 Uppsala
018 -16 15 69
jennie.andersson@ncc.se
bonava.se/

Visa karta

Bonava

Bonava ansvarar för hela boendeaffären från idé till färdig bostad.

Vår vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vårt övergripande mål är att ha branschens högsta produktionseffektivitet och de bästa medarbetarna för att på så sätt kunna utveckla de mest attraktiva kunderbjudandena.

När det gäller Bonava innebär visionen att vi utvecklar och skapar så bra boendemiljöer som möjligt – både ur människornas och naturens perspektiv. Vi är mycket medvetna om att våra byggnader påverkar miljön under byggprocessen och drifttiden. Vi tar ansvar för att minimera denna påverkan och sätter miljö och energi i fokus inom all verksamhet och på alla nivåer.

Sigtuna Stadsängar

I Sigtuna planeras ett unikt projekt med Sigtuna Stadsängar där Bonava tillsammans med Sigtuna kommun genom en visionsstyrd process skapar värde genom nära dialog med invånarna. Med den visionsstyrda processen placerar sig Bonava bland de främsta i Sverige vad gäller hållbar och motiverad stadsplanering. Läs mer på sigtunastadsangar.se.

Vid Pilsborodellen i norra Sigtuna finns en idé om att bygga nya hus och ett närcentrum med bytespunkt för direktbussar. Här kommer du ha närhet till allt; natur, kultur service och stora världen. Arlanda flygplats är bara 20 minuter bort samtidigt som Hällsboskogens naturreservat ligger på fem minuters promenadavstånd. Till de centrala delarna av staden rullar du ner med cykeln på fem minuter. Där hittar du skolor, service och handel.

Här får du en mix av natur, kultur och shopping med bra skolor för barnen.

AKTUELLT PROJEKT

Läs mer om Gretas glänta här: bonava.se/bostad/stockholm/sigtuna/norra-sigtuna/gretas-glanta

Lämna en kommentar