Bild 1 av 5

Båthuset Krog & Bar

Sigtuna Hamn
193 30 Sigtuna
+46 8 592 567 80
info@bathuset.com
bathuset.com

Visa karta

Båthuset Krog & Bar

Den fantastiska restaurangen, Båthuset Krog & Bar, har lagt till i Sigtuna hamn. Upplev god mat vacker utsikt kombinerat med utmärkt service. Restaurangen har fått fina recensioner av både Vägarnas Bästa och Sveriges Bästa Bord.

Sommaren 2017 bytte Båthuset ägare:

”Att just vi fick chansen att ta över Båthuset efter Torbjörn & Lasse är vi väldigt tacksamma för. Med sitt unika läge i Mälaren och fantastiska vy över Sigtunafjärden ser vi möjligheten att få sätta vår prägel på denna genuina krog. Det var en dröm som gick i uppfyllelse när vi den 1 juni 2017 öppnade dörrarna för första gången.”

Varmt Välkomna hälsar Kalle Högstedt, Emil Bäcklin & Kalle Eriksson

OM BÅTHUSET

Båthusidén är född och genomförd av Mikael och Inger Hansson som större delen av sommarhalvåret är bosatta i Stockholms skärgård, och fann att man saknade en familjär och inbjudande krog att gästa när andan föll på. Mikael som har en grundmurad kärlek till betongpontoner skapade Båthuset. Med sina 42 sittplatser i matsalen, öppen spis, bar, öppet kök samt uteservering under sommarhalvåret lockas många att besöka denna flytande restaurang.

Öppettider:

Tisdag – Söndag

Matsal 17.00 – 23.00

Bordsbokning görs via:
www.bathuset.com/bokabord eller tel: 08-592 567 80

 

Restaurangen

Med stolthet och glädje bjuder Båthuset på en restaurangupplevelse som speglar de nya ägarna. Med fokus på råvarans kvalitet, ursprung och säsong bjuds på en hållbar måltidsupplevelse som värnar om djur, natur och nästkommande generation.

Båthusets smakmenyer:
4-Rätter 425 kr
6-Rätter 595 kr
Utöver dessa två menyer finns även en mindre à la carte som ändras dagligen, då man lägger stor vikt vid råvarorna och främst använder lokala råvaror och små producenter kan vissa rätter finnas i begränsat antal.

Vill ni veta mer om vad som är på gång, kika in på:

Instagram: instagram.com/bathusetsigtuna/
eller Facebook: facebook.com/bathusetsigtuna/

Baren

Här serveras enklare rätter men även rätter från menyn går att beställa. Vill man bara ha något att dricka går det alldeles utmärk att bara komma förbi. Det går även bra att abonnera för det mindre sällskapet som vill sitta lite avskilt.

Öppettider:

Tisdag-Söndag

17.00-23.00

Hållbarhet

På Båthuset jobbar man idag med så många hållbara råvaror som möjligt. Det kan vara ekologiska, biodynamiska eller ibland bara noga utvalda råvaror från mindre producenter.

Grupper, abonnera och högtider

Båthuset tar emot sällskap på upp till 50 personer i matsalen. Önskar man abonnera för lunch eller middag är det bara att skicka en förfrågan.

Båthuset arrangerar också allt från dop, student, bröllop fest eller begravning.

Maila till: info@bathuset.com

Lämna en kommentar