Bild 1 av 5

Arlandastad Golf

Norslunda Gård
195 95 Rosersberg
08-594 722 20
info@arlandastadgolf.se
www.arlandastadgolf.se

Visa karta

Arlandastad Golf

Arlandastad Golf stod som värd för Scandinavian Masters 2007 och SAS Masters 2008. Mastersbanan är en utmaning som fått internationellt erkännande av spelare på många nivåer. Nya Banan är ett högklassigt komplement med linkskaraktär och spelas något kortare. Kvalitet och service är ledord när du besöker Arlandastad GK som medlem, gäst eller företagskund.

Banorna

Mastersbanan

Mästerskapsbanan som innehåller allt för att göra golfrundan till en trevlig upplevelse. Tack vare alla tävlingar som redan har spelats på denna bana, och det stora arbete som lagts ner för att förbättra banan efter den återkoppling elitspelarna gett, har banan redan fått ett internationellt erkännande av spelare på många olika nivåer.

Läs mer om banans historia, spelares synpunkter och mycket annat under ”Mastersbanan”, men framförallt får ni inte missa FlyOver och Banguide som verkligen ger er en bra inblick i banans utmaningar och skönhet.

Nya Banan

Nya banan byggdes för att utöka erbjudandet till fler klasser av spelare. Banan överträffade till och med de högt ställda förväntningar och används relativt ofta även av elitspelare för att träna på moment som tex inspel.Läs mer om banans historia, spelares synpunkter och mycket annat under ”Nya Banan”

Elljusbanan

När mörkret gör sig påminnt framåt hösten tänder vi upp belysningen på Norra Europas första elljusbana. Det är 9 hål som är en kombination av hål från övningsbanan och nya banan.

Övningsbanan

För våra medlemmar erbjuder vi en möjlighet att träna på 4st par 3-hål. Allt från nybörjare till elitspelare är ofta där för att träna puttning och inspel.

Medlemskap

Medlemskap Arlandastad GK erbjuder flera olika medlemskapsalternativ.

Fullvärdigt medlemskap
Obegränsat spel på båda banorna och bokning från 6 dagar i förväg. Spelrätt behövs.               Årsavgift är 6 500:-

Säsongsmedlemskap 2015
Obegränsat spel på båda banorna hela 2015. Spelrätt behövs inte.
7 500:-

Medlemskap Nya Banan 2015
Obegränsat spel på Nya Banan hela 2015. Spelrätt behövs inte.
3 500:-

Juniormedlemskap 2015
Obegränsat spel på båda banorna och bokning från 6 dagar i förväg. Spelrätt behövs inte upp till 18 år.
Från 750:-

Företagsgolf

Under 20 år har Arlandastad GK samlat på sig erfarenheter och kunskaper som hjälper till att skräddarsy ett proffsigt arrangemang för alla tillfällen. Oavsett om det gäller stora eller små sällskap så så finns här alla medel för att kunna uppfylla just era önskemål.

Läs mer

Lämna en kommentar