Bild 1 av 1

Aktivitetsteamet

Box 253
746 26 Bålsta
+46 8 510 647 00
info@aktivitetsteamet.se
www.aktivitetsteamet.se/

Visa karta

Aktivitetsteamet

Aktiviteterna delas in under tre huvudområden;

Äventyr/Naturupplevelser
Naturen utgör scenen för både äventyr och avkoppling. Berg, hav, skogar och ängar kryddas med årstidernas växlingar. Här skapas arrangemang som utmanar gruppen/familjen och ger naturupplevelser utöver det vanliga.
• Klättring
• Kajaker
• Mountainbikes
• Skärgårdsturer med RIB-båt

Event och Konferens
Tävling, kreativ eller inspirerande lek, rekreation eller underhållning med utgång från någon av de aktiviteter som räknas upp nedan kan krydda konferensen eller eventet.
Avsätt någon eller några timmar i samband med en konferens och prova t ex:
• Byggaktiviteter
• Skytte
• Teamhinderbanor
• Matlagning

Teambuilding

Lär känna varandra, ha roligt, jobba tillsammans och skapa tankar kring teamarbete.
En investering att ta med till det dagliga arbetet och organisationen för att öka förståelsen och förmågan att arbeta som ett team.

Alla program mot företagsgrupper är skräddarsys efter kundernas behov och önskemål. Allt ifrån en timmes inspirerande föreläsning med enklare övningsinslag, till program som sträcker sig över flera dagar eller vid återkommande tillfällen under en längre process för att bygga ett team.

Guideturer för grupper

Kajaktur

Sigtuna grundades ut efter sitt läge vid Mälaren, det naturliga sättet att ta sig till staden för tusen år sedan, oavsett om man var långväga eller närboende var att ro eller segla.

I dag kan ni få närma er Sigtuna på samma sätt. I kajaker paddlar vi en tur på Mälaren. Under denna tur lär vi oss inte bara grunderna i kajakpaddling, vår guide berättar även om det vi idag ser av staden ifrån vattnet.

Turen tar ca 2 timmar och vi paddlar i stabila en eller tvåmans kajaker. Turen leds av en auktoriserad Sigtunaguide som också ger er grundläggande kunskaper om paddlingsteknik och säkerhet under turen.

Pris 750:-/ person minimipris 7500:-

Långfärdsskridskotur

Redan de gamla vikingarna åkte skridskor på isen utanför Sigtuna. Bland de fantastiska fynd man gjort vid utgrävningar i staden har man hittat koben som använts som skridskor.

Idag erbjuder vi er betydligt bättre utrustning. Följ med oss på en härlig tur där vi njuter av isarna och lär känna Sigtuna från ett litet annorlunda perspektiv. Turen leds av en auktoriserad Sigtunaguide, med stor vana av skridskoåkning och kunskap om isarna runt Sigtuna, detta för att garantera er en trygg, intressant och rolig upplevelse.

Om ni inte har egna skridskor så kan ni hyra av oss, återkom bara med skostorlekar så ordnar vi rätt utrustning åt er.

Pris 750:-/ person minimipris 7500:-

Mountainbiketur

På denna tur lär vi känna inte bara Sigtuna, utan även området runt staden.

I den vackra naturen cyklar vi på robusta och lätthanterade mountainbikes. Utöver att se mer av det historiska kulturlandskapet får vi även känna fart och fläkt på härliga skogstigar och grusvägar.

Ett väldigt uppskattat stop på vägen är Viby-by, en oskiftad klungby där historiens vingslag känns mellan husknutarna.

Turen tar mellan 1- 2 timmar och leds av en auktoriserad Sigtunaguide som även ger mycket tips och råd om cyklingen.

Pris 750:-/ person minimipris 7500:-

Lämna en kommentar