Konferens

Sigtunamodellen

Är en ny standard för att genomföra kreativa möten och konferenser på ett säkert sätt – trots rådande pandemi. Sigtunamodellen består av ett säkert värdskap från Sigtunas hotell– och mötesanläggningar samt en Covid-19-anpassad toolbox för effektiva och kreativa möten framtagen av Hyper Island. Allt är granskat och godkänt av professorn i epidemiologi Anders Ekbom.

Läs mer om hur du bokar er konferens med  Sigtunamodellen här

Konferensanläggningar i Sigtuna

I Sigtuna har 1000 års erfarenhet av möten landat i möjligheter och flexibla lösningar. Tidlöst andrum och modern effektivitet är våra ledstjärnor. Det finurliga är att du inte behöver resa långt för att komma bort.

Här finner du lättöverskådlig information om våra konferensanläggningar och ett axplock av de aktiviteter som kan förgylla mötet.

Ladda ner: Konferensanläggningar i Sigtuna

Ladda ner: Karta & Aktiviteter i Sigtuna

Möten över 50 personer – vad gäller?

Det är en vanlig missuppfattning att möten och konferenser över 50 personer inte är tillåtna. Det stämmer inte. Slutna möten och konferenser som arrangeras av företag eller organisationer räknas inte som allmänna sammankomster och omfattas därför inte förbudet. Läs mer hos Svenska Möten här