Bild 1 av 3

Julweekend

Julweekend

Sätt guldkant på julen och överraska älsklingen, vännerna eller familjen med en riktigt mysig julweekend i Sigtuna. Släpp julstressen och unna dig avkoppling och julmat i världsklass. Kombinera besöket med en julkonsert och passa på att köpa julens klappar långtifrån storstan. Hotellen i Sigtuna är kända för sitt värdskap och proffs på och ge dig, dina nära och kära det där lilla extra.

Sigtuna är en perfekt juldestination med en mångårig tradition av att locka besökare från när och fjärran. Julen 2020 blir på ett annat sätt. Alla påverkas vi av den pågående pandemin och restriktionerna som följer med den. I år har vi ett gemensamt ansvar för att på ett extra ansvarsfullt sätt hitta julstämningen och njuta av varandra och det goda i livet.   
Våra hotell, restauranger och butiker arbetar hårt för att skapa trygga förutsättningar för att ge våra besökare en härlig jul men vi måste påminna oss om att ansvaret är delat. Stanna hemma om du är sjuk, håll avstånd och tvätta händerna. Följ alltid de anvisningar som myndigheterna utfärdat och ta eget ansvar. 

Läs mer  här

 • Hotell Kristina

  Hotell Kristina

  Höj julstämningen och skäm bort smaklökarna! Kom på julbordsweekend på Hotell Kristina. I år sker serveringen av julbordet genom bordsservering. Kvällen inleds framför brasan och därefter välkomnas ni till det populära julbordet. Det traditionella och ekologiska julbordet med en tvist, serverasvid bordet i små, smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta. Antalet gäster är strikt anpassat efter myndigheternas restriktioner för att du ska kunna känna dig trygg. I paketet ingår serverat julbord, logi och frukost. Hotell Kristinas Julbordsweekend kan bokas den 4-5/12 samt 11-12/12. Lär mer här: https://destinationsigtuna.se/evenemang/julbordsweekend-pa-hotell-kristina/

  Läs mer och boka här
 • Rosersbergs Slottshotell

  Rosersbergs Slottshotell

  Julweekend med fransk julmiddag på Rosersbergs slott
  Fira in julen som en kung, följ i franskfödde kung Karl XIV Johans fotspår och upplev en julmiddag på franskt vis. I år hyllar Rosersbergs slott sin tidigare regent genom att bjuda in till en fransk julmiddag serverad i slottets matsalar. Upplev slottets vackra omgivningar och starta er julweekend med en promenad genom slottsparken ner till vattnet, innan ni sätter er till bords. I paketet ingår fransk julmiddag, logi och frukost. Slottets franska julweekend kan bokas under perioden 27/11-19/12.

  Läs mer och boka här
 • Sigtuna stadshotell

  Sigtuna stadshotell

  Julweekend på vackra Sigtuna Stadshotell
  Välkommen till en avkopplande julweekend med allt man kan önska sig på Sveriges minsta femstjärniga hotell, beläget mitt i julmysiga Sigtuna stad. Njut av ett gourmetjulbord, toppat med hummer, löjrom och Karljohansvamp från Sigtunas skogar. Här möts julens klassiska smaker lagat från grunden i kombination med nya pigga smaker som överraskar både öga och gom. I paketet ingår gourmetjulbord, logi och frukost. Julweekendpaketet kan bokas den 28/11.

  Läs mer och boka här
 • Sigtunahöjden Hotell och Konferens

  Sigtunahöjden Hotell och Konferens

  A taste of Christmas på Sigtunahöjden – weekend & 12-rätters middagsupplevelse
  Ta chansen och upplev något unikt! Missa inte måltidsupplevelsen A Taste of Christmas med julens alla smaker, serverad i små omgångar av kockar som tillagar de delikata rätterna framför er medan ni äter. I paketet ingår inträde till spa och jacuzzis, så passa på att rå om dig själv och boka till ett julspa med härliga behandlingar. I paketet ingår 12-rättesr middag, logi och frukost. Weekendpaketet kan bokas 5-6/12 och 12-13/12. Förläng vistelsen och njut av Sigtunahöjdens populära afternoon tea som serveras den 6/12 och 13/12.

  Läs mer och boka här
 • Sigtunastiftelsen

  Sigtunastiftelsen

  Sigtunastiftelsens Julhelg 23 December – 25 December
  Släpp julstressen och boka in en stämningsfull julhelg där allt är förberett och framdukat. I Sigtunastiftelsens julpaket ingår boende med helpension där det klassiska julbordet är en av helgens höjdpunkter. Det förmånliga julpaket sträcker sig från incheckning på eftermiddagen den 23 december till och med lunch den 25 december.

  Läs mer och boka här