Bild 1 av 3

Julbord

Julbord

Vad är du sugen på? Klassiskt julbord eller kanske havets läckerheter? I Sigtuna kan du på ett tryggt och säkert sätt avnjuta många alternativ av julbord. Ett tips är att kombinera julmaten med att besöka hos handlarna och införskaffa julen finaste klappar!

Sigtuna är en perfekt juldestination med en mångårig tradition av att locka besökare från när och fjärran. Julen 2020 blir på ett annat sätt. Alla påverkas vi av den pågående pandemin och restriktionerna som följer med den. I år har vi ett gemensamt ansvar för att på ett extra ansvarsfullt sätt hitta julstämningen och njuta av varandra och det goda i livet.   
Våra hotell, restauranger och butiker arbetar hårt för att skapa trygga förutsättningar för att ge våra besökare en härlig jul men vi måste påminna oss om att ansvaret är delat. Stanna hemma om du är sjuk, håll avstånd och tvätta händerna. Följ alltid de anvisningar som myndigheterna utfärdat och ta eget ansvar. 

Läs mer  här

 • Hotell Kristina

  Hotell Kristina

  Hotell Kristina bjuder in till ett ekologiskt julbord med oslagbara smaker. Brasan är tänd och julstämningen på topp. Upplägget är som alltid traditionellt med en tvist. Här finns allt man kan önska sig i små, smakfulla upplägg som både är vackra att se på och underbara att äta.

  Läs mer och boka här
 • Rosersbergs Slottshotell

  Rosersbergs Slottshotell

  Visste du att den franskfödde kungen Kung Karl XIV Johan spenderade somrarna på Rosersbergs slott tillsammans med sin drottning, Desideria? I år har kockarna anammat kärleken till det franska köket och i slottets matsalar serveras en kulinarisk julmiddag med franska smaker.

  Läs mer och boka här
 • Sigtuna stadshotell

  Sigtuna stadshotell

  Upplev ett dignande gourmetjulbord med allt ifrån Kalixlöjrom och hummer till prinskorv, hemtrillade köttbullar och ett läckert dessertbord med ost och sötsaker från det egna bageriet. Allt serverat i en lugn, trygg och avkopplande miljö.

  Läs mer och boka här
 • Sigtunahöjden Hotell och Konferens

  Sigtunahöjden Hotell och Konferens

  A Taste of Christmas är en uppvisning och måltidsupplevelse unik i sitt slag. Njut av en middag bestående av flera olika rätter med inspiration från julens smaker. Middagen serveras i små omgångar av kockar som lagar ihop rätterna framför gästerna och samtidigt presenterar dem.

  Läs mer och boka här
 • Sigtunastiftelsen

  Sigtunastiftelsen

  I år har de tagit fasta på matnestorn Tore Wretmans tradition om ”fem turer” – ett upplägg där alla julens alla smaker kommer till sin fulla rätt. Ni serveras sittande vid bordet och kan njuta och plocka av julens alla fröjder i lugn och ro utan trängsel. Ett uppskattat tillägg och alternativ i jul är vårt julbord take away som finns att beställa på hemsidan.

  Läs mer och boka här
 • Steninge slottsby

  Steninge slottsby

  Restaurang Steninge bruk håller öppet som vanligt under julen och erbjuder även i år traditionellt julbord som i år kommer serveras med begränsningar i gästantal. Dessutom öppnar årets julkafé en trappa upp i Stenladan där kaffe, smörgåsar, pepparkakor och annan julfika serveras.

  Läs mer och boka här
 • Stora Brännbo Konferens hotell

  Stora Brännbo Konferens hotell

  Unna er ett lyxigt julbord med fokus på havets alla läckerheter. Njut av färsk hummer, havskräftor, musslor, färska ostron, Moules Mariniére, färska Smögenräkor, egenrökta räkor. Och så klart massor av goda tillbehör som västerbottentarte, nybakat bröd, aioli och mycket mer.

  Läs mer och boka här