Bild 1 av 4

Jul i Sigtuna

Jul i Sigtuna

Aldrig tidigare har vi väl längtat så mycket som i år efter att få uppleva en riktigt fröjdesam jul? Även om det inte blir någon Julmarknad i Sigtuna stad i år kan vi lova att vår destination är fylld till brädden av härliga julupplevelser som kan få vem som helst att komma i julstämning. Upplev det genuina och personliga med ett besök hos någon av destinationens många aktörer och passa på att inhandla julklapparna.

För alla oss som älskar julens smaker finns det gott om alternativ, från traditionella julbord till havets läckerheter. Och passa på att stanna kvar över natten – hotellen erbjuder flera fina jul- och nyårspaket. 

God jul och varmt välkommen till Sigtuna!  

Karta över Jul i Sigtuna

Sigtuna är en perfekt juldestination med en mångårig tradition av att locka besökare från när och fjärran. Julen 2020 blir på ett annat sätt. Alla påverkas vi av den pågående pandemin och restriktionerna som följer med den. I år har vi ett gemensamt ansvar för att på ett extra ansvarsfullt sätt hitta julstämningen och njuta av varandra och det goda i livet.   
Våra hotell, restauranger och butiker arbetar hårt för att skapa trygga förutsättningar för att ge våra besökare en härlig jul men vi måste påminna oss om att ansvaret är delat. Stanna hemma om du är sjuk, håll avstånd och tvätta händerna. Följ alltid de anvisningar som myndigheterna utfärdat och ta eget ansvar. 

Läs merhär