Bild 1 av 1

MÖT HÖSTEN I SIGTUNA

MÖT HÖSTEN I SIGTUNA

Förläng semestern – släpp vardagen och unna dig en mini-weekend i Sigtuna. Upptäck vandringslederna, packa svampkorgen och upplev när naturen skiftar från grönt till rött, guld och gult. Hösten är en härlig tid för omstart och reflektion. Strosa runt i butikerna i lugn och ro och passa på att uppdatera garderoben. I destinationen finns gott om butiker, restauranger och caféer så stanna till för en varm choklad, afternoon tea eller en bit mat. Ta del av Sigtunas rika historia och kulturliv och kom på en konsert, ett författarsamtal, museibesök eller en guidetur.

Sigtuna har tagit emot gäster och besökare i över 1000 år och våra prisbelönta hotell är kända för sitt fantastiska värdskap. Unna dig en härlig höstweekend. Välj mellan weekendpaket för vandring, romantik, skaldjur, familj, ridning, yoga, träning, SPA, golf och mycket mer.

Varmt välkommen att möta hösten i Sigtuna! 

Våra hotell, restauranger och butiker arbetar hårt för att skapa trygga förutsättningar för att ge våra besökare en härlig vistelse men vi måste påminna oss om att ansvaret är delat. Stanna hemma om du är sjuk, håll avstånd och tvätta händerna.

Följ alltid de anvisningar som myndigheterna utfärdat ang Covid-19 och ta eget ansvar.
Läs mer här

Aktiviteter

Här har vi samlat tips på roliga och spännande aktiviteter för alla som vill utforska Sigtunas närområden. Tipsen passar lika bra för dig som bor i Sigtuna kommun som för andra besökare.

Kategorier:
Kategorier:

Mitt Sigtuna

Varmt välkommen att inspireras och upptäcka nya smultronställen med hjälp av Mitt Sigtuna, en kampanj där vi har låtit några Sigtunabor berätta om sitt Sigtuna i en serie filmer.

Coronavirus (COVID-19)

Iaktta försiktighet och följ alltid Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Mer information om coronaviruset (COVID-19) och hur det påverkar vår destination hittar du här.