Bild 1 av 1

Hemester i Sigtuna

Hemester i Sigtuna

I sommar finns det fler skäl än någonsin att stanna hemma på semestern och upptäcka det som finns i närområdet. Haka på den rådande trenden och hemestra i Sigtuna. Ordet hemester är en sammanslagning av ”hemma” och ”semester” och betyder att man semestrar på hemmaplan

Upplev en sommar utöver det vanliga. Sigtuna har välkomnat gäster från när och fjärran i över 1000 år. Här finns alltifrån spännande aktiviteter och storslagen natur till kultur med kvalité.

Upptäck Sveriges första stad och världens runstenstätaste plats, mat och shopping i världsklass, underbara cykel- och vandringsleder, 10 naturreservat, 5 slott och en lång kuststräcka mot Mälaren med badstränder, naturhamnar, gästbryggor och fågeltorn. Sigtuna erbjuder även en rad olika idrottsaktiviteter som tennis, golf, discgolf, padel, utegym och wakeboard för att nämna några. Oavsett om du vill hemestra med familjen, på tu man hand eller tillsammans med vännerna kan vi lova att det finns något för just dig.   

Varmt välkommen att uppleva en hemester i Sigtuna!

Följ alltid de anvisningar som myndigheterna utfärdat ang Covid-19 och ta eget ansvar.
Läs mer här

Aktiviteter

Här har vi samlat somriga tips på roliga och spännande aktiviteter för alla som vill utforska Sigtunas närområden. Tipsen passar lika bra för dig som bor i Sigtuna kommun som för andra besökare. Passa på att semestra på hemmaplan i sommar!

Kategorier:
Kategorier:

Mitt Sigtuna

Varmt välkommen att inspireras och upptäcka nya smultronställen med hjälp av Mitt Sigtuna, en kampanj där vi har låtit några Sigtunabor berätta om sitt Sigtuna i en serie filmer.

Coronavirus (COVID-19)

Iaktta försiktighet och följ alltid Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Mer information om coronaviruset (COVID-19) och hur det påverkar vår destination hittar du här.