Bild 1 av 1

Frukostklubben

Vi befinner oss i en av Sveriges mest expansiva regioner. Och för att vara säker på att alla intressanta människor ska få träffa varandra, har vi startat Frukostklubben.

Intresset är stort, ca 200 näringsidkare och kommunföreträdare är medlemmar. En fredag i månaden äter vi frukost tillsammans någonstans inom vår spännande destination och lyssnar på en inspirerande föreläsare. En tradition som Destination Sigtuna stått värd för vid över 270 tillfällen från starten 1992.

Våra frukostmöten skapar kontakter mellan oss som arbetar och driver företag här i Sigtuna. Och nätverkande och samarbete vårt viktigaste konkurrensmedel.

Därför vill vi gärna se dig på Frukostklubben.

Hur blir jag medlem?

Vill du bli medlem? Anmäl ditt intresse till elisabeth.soderby@destinationsigtuna.se

FAKTA OM FRUKOSTKLUBBEN

Möten: 10 fredagsmöten/år, kl. 7.30-8.30.
Kostnad för medlemskap: 2 200 kr ex moms/år
Medlemskapet är personligt
Ansvarig för Frukostklubben: Destination Sigtuna AB
Moderator: Per Schött
Intresseanmälan: elisabeth.soderby@destinationsigtuna.se


 

Vill du stå värd för Frukostklubben?

Vi bjuder in medlemmarna till möte hos dig. Och som värd för Frukostklubben får du bjuda på frukost och kort presentera dig själv och din verksamhet för näringslivskollegor i kommunen.
Anmäl ditt intresse till: frukostklubben@destinationsigtuna.se, så kontaktar vi dig.


Våra talare

Allt från koncernchefer till konstnärer och sportprofiler har gått upp extra tidigt på morgonen för att inspirera oss på våra frukostträffar. På Frukostklubben får våra talare utrymme att tala om ämnen som ligger dem varmt om hjärtat. Och vi har lyssnat, breddat våra perspektiv och fått inspiration och nya idéer att tillföra i vår egen verksamhet och vardag. Ett bra byte.