SAMARBETSPARTNER

Destination Sigtunas uppgift är att stärka Sigtunas attraktionskraft i relation till besökare såväl som presumtiva framtida invånare. Detta gör vi i samarbete med kommunen och det lokala näringslivet. Att driva nätverk, vårt hotellnätverk och Frukostklubben är en naturlig del i vårt arbete.

Samarbete är vårt främsta konkurrensmedel.

Tillsammans kan vi stärka vårt varumärke, på ett bättre sätt sprida information om vad destinationen har att erbjuda samt se till att fler väljer att besöka oss eller till och med flyttar hit -vare sig man är turist, konferensdeltagare eller varför inte golfare.

Destination Sigtuna arbetar tillsammans med drygt 95 företag, som valt att teckna ett samarbetsavtal och därigenom aktivt delta i utvecklingsarbetet. Ett arbete som har ett enda mål – att Sigtuna kommun skall ligga i täten som en av Sveriges mest attraktiva platser.

Det kallar vi för återbäring.

Läs vår partnerfolder och få en inblick över vad ett partnerskap med Destination Sigtuna innebär och bidrar till. Läs mer här

På partnerindex till vänster kan du se alla samarbetspartners listade, där varje partner presenteras var för sig.

Vill du följa vårt arbete? Läs och prenumerera gärna på vår partnerblogg här.

PARTNERINDEX

Destination Sigtuna arbetar tillsammans med drygt 95 företag, som valt att teckna ett samarbetsavtal och därigenom aktivt delta i utvecklingsarbetet.