Det här evenemanget har passerat

Vegas i Märsta med Blåsarsymfonikerna!

Tid: 19:00
Datum: 5 April
Plats: Kulturumteatern
Arrangör: Sigtuna Kommun

Visa karta

Vegas i Märsta med Blåsarsymfonikerna!

Rennie Mirro, Karl Dyall, Joachim Bergström och Blåsarsymfonikerna bjuder på en unik hyllning till tiden då de legendariska smörsångarna underhöll. Det blir en show i Frank Sinatras, Dean Martins och Sammy Davis Jr´s anda.
Det blir en magnifik afton!

Rennie Mirro var i många år anställd vid Kungliga Baletten och slog sedan igenom på musikalscenen. Han tilldelades teaterpriset Guldmasken i kategorin Bästa manliga huvudroll 2004 för sin medverkan i Grease på Göta Lejon. 2012 satte han tillsammans med Karl Dyall upp succéföreställningen From Sammy with Love på Stockholms Stadsteater, vilken sommaren 2015 också spelades på Parkteatern.

Karl Dyall är uppvuxen i Märsta. Han är känd från TV-roller, som sångare, dansare och kompositör och var från början en företrädare för streetdansen i Sverige. Han blev svensk mästare i breakdance 1984 och freestyledans 1986. Karl gjorde scendebut i musikalen Fantomen på Scalateatern i Stockholm 1984 och har sedan dess medverkat i en lång rad produktioner såsom Fame (för vilken han tilldelades Guldmasken), A Chorus Line, West Side Story, Cabaret, Othello, Little Shop of Horrors och Singin in the Rain.

Joachim Bergström är sångare och musikalartist och har på GöteborgsOperan medverkat i flera musikaler så som West Side Story, Skönheten & Odjuret och The Rocky Horror Show. Senast sågs han i Carmencita Rockefeller. Joachim har spelat in två soloalbum och medverkar också på Viktoria Tolstoys senaste album. Han var sångare i Let´s dance 2013 och fick Monica Zetterlund-stipendiet 2010.

Evenemangsinformation

  • Tid & datum
  • 5 April 2019
  • 19:00
  • Adress
  • Kulturumteatern
  • Vikingavägen 2
  • 195 51 Märsta
This event is also available in: English

Lämna en kommentar