Det här evenemanget har passerat

Ostron, rock n´roll och korv 20 oktober – Missa inte!

Tid: 15:00 - 12:00
Datum: 20 oktober - 21 oktober
Plats: Hotell Kristina
Arrangör: Hotell Kristina

Visa karta

Ostron, rock n´roll och korv 20 oktober – Missa inte!

Varmt välkommen till årets ostronöppnartävling, Rock and Roll, champagne och hemmagjord korv!

För andra gången arrangerar Hotell Kristina en ostronöppnartävling i Teatern. Sveriges främsta ostronöppnare kommer att göra upp om den ärofyllda titeln i ”Hotell Kristina Open”. 

Dörrarna till Teatern slår upp klockan 18.00 och det kommer att bli hög stämning direkt när AS/DC the Tribute to AC/DC kör igång på scenen.

Givetvis kommer det att finnas massor av ostron och goda drycker till försäljning. Kvällen till ära erbjuder vi den ekologiska champagnen Francis Orban. Köttbutiken Millert och Dahlén kommer att finnas på plats med sina fantastiska, hemmagjorda korvar och charkuterier.

Våra duktiga kockar har gjort en härlig chilligryta. Kl. 19.30 kör ostronöppnartävlingen igång, passa på att anmäl dig till amatörheatet!

Vi erbjuder ett mycket förmånligt tävlingspaket som innehåller 12 ostron, 1 glas champagne, 1 kniv och 1 förkläde för endast 390 kr/person. Efter tävlingen kommer AS/DC köra igen, så håll i hatten!

Passa på att bo över! Endast 675 kr/person i dubbelrum inklusive ekologisk frukostbuffé! (795 kr i enkelrum) Boka här eller på info@hotellkristina.se

Evenemangsinformation

  • Tid & datum
  • 20 okt 2018 (15:00 - 12:00)
  • Adress
  • Hotell Kristina
  • Rektor Cullbergsväg 1
  • 193 35 Sigtuna
This event is also available in: English

Lämna en kommentar