Välkommen till vår partnerblogg!

Varmt välkommen hit till bloggen där vi i första hand vänder oss till dig som är partner. Du som partner och därmed också delfinansiär av vår verksamhet är naturligtvis mycket viktig för oss.

Känslan att få starta ett nytt år, på en ny plats, tillsammans med kollegor och 110 samarbetspartners är härlig och jag ser fram emot att tillsammans fortsätta den redan framgångsrika resan med att utveckla och stärka Sigtunas attraktionskraft i förhållande till besökare.

Samarbete är nyckeln till framgång och min förhoppning är att vi skall fortsätta arbeta framgångsrikt tillsammans för att få resultat. Våra olika nätverk är viktiga i det här arbetet där jag hoppas vi kan hålla en öppen och konstruktiv dialog, få idéer att födas, våga prova nytt och men även förvalta och utveckla den grund som redan lagts.

Här på bloggen kommer du löpande att kunna ta del av händelser knutna till vår verksamhet och ta del av statistik och spaningar som rör vår bransch.

Jag vill gärna veta vad du som arbetar inom besöksnäringen i Sigtuna funderar på! Hör gärna av dig till mig med dina funderingar, tankar eller idéer på anna.lakmaker@destinationsigtuna.se

 

Om du skriver in din mejladress uppe i prenumerationsfältet så får du automatiskt ett mejl när vi uppdaterar bloggen.

Vi hörs och syns!

Mvh

Anna Lakmaker

Vd, Destination Sigtuna AB

Lämna en kommentar