Välkommen till vår partnerblogg!

Eva Camél Fuglseth

Som ny vd för Destination Sigtuna vill jag börja med att säga varmt välkommen hit till bloggen där vi i första hand vänder oss till dig som är partner. Du som partner och därmed också delfinansiär av vår verksamhet är naturligtvis mycket viktig för oss.

Känslan att få starta ett nytt år, på en ny plats, tillsammans med kollegor och 110 samarbetspartners är härlig och jag ser fram emot att tillsammans fortsätta den redan framgångsrika resan med att utveckla och stärka Sigtunas attraktionskraft i förhållande till besökare.

Året skall fyllas med marknadsaktiviteter som på olika sätt väcker uppmärksamhet. Redan under årets andra vecka startade vi 2017 genom att medverka på Stora Trenddagen i Stockholm. Tillsammans med flera hotell från hållbarhetsnätverket bjöds det på svinnsmart fika och snacks till 680 deltagare som bestod av mycket press och bloggare. Ett sammanhang där vi tyckte att Sigtunas varumärke passade bra in.

Samarbete är nyckeln till framgång och min förhoppning är att vi skall fortsätta arbeta framgångsrikt tillsammans för att få resultat. Våra olika nätverk är viktiga i det här arbetet där jag hoppas vi kan hålla en öppen och konstruktiv dialog, få idéer att födas, våga prova nytt och men även förvalta och utveckla den grund som redan lagts.

Här på bloggen kommer du löpande att kunna ta del av händelser knutna till vår verksamhet och ta del av statistik och spaningar som rör vår bransch.

Jag vill gärna veta vad du som arbetar inom besöksnäringen i Sigtuna funderar på! Hör gärna av dig till mig med dina funderingar, tankar eller idéer på eva.camel@destinationsigtuna.se

Du har väl sett att den nya Sigtunaguiden är klar? Hör av dig till oss om du inte har fått den eller om ni vill ha fler på info@destinationsigtuna.se

Om du skriver in din mejladress uppe i prenumerationsfältet så får du automatiskt ett mejl när vi uppdaterar bloggen.

Vi hörs och syns!

Mvh

Eva Camel-Fugleseth

Vd, Destination Sigtuna AB

Lämna en kommentar