Nyheter inom Destination Sigtuna

Äntligen är sommaren över!

Den väldigt långa och varma sommaren har nu övergått till en i min mening underbar och lite svalare sensommar.

Vi har under sommaren haft fullt upp med att ta emot besökare på vår turistbyrå, visa upp Sigtuna i våra sociala kanaler och att projektleda och marknadsföra evenemanget Sigtuna Möte.

Destination Sigtunas styrelse har inlett höstsäsongen med en två dagars strategiworkshop som skall resultera i en tydlig inriktning för destinationsbolaget framöver. Arbetet beräknas vara klart under nästa år.

Vi har planerna klara inför höstens aktiviteter som inleds med en workshop för vårt hållbarhetsnätverk, där vi skall säkra ett fortsatt framgångsrikt arbete med att uppmärksammat driva hållbarhetsfrågorna vidare.

Frukostklubben står redo med starka talare under resten av året.

Vår digitala kampanj ”Sigtunas Eldsjälar” som du kan följa i våra kanaler rullar vidare året ut och planen för innehållet i våra sociala kanaler är lagd med olika teman för varje månad. Vårt Facebook (Sigtuna) och Instagramkonto (Destination Sigtuna)),  har vuxit starkt under våren och fokus kommer att ligga på tillväxt och engagemang även under hösten.

En ny och förhoppningsvis bättre fungerande evenemangskalender har köpts in och kommer att implementeras på destinationsigtuna.se innan jul.

Planeringen för produktionen av årets julbilaga för UNT är i full gång liksom Sigtuna Julmarknad. Även i år kommer vi att fokusera på att paketera och kommunicera hela Sigtuna som en juldestination samt ytterligare förbättra och utveckla julmarknaden.

Vi har köpt utrymme och producerat en sk. advertorial för att lyfta Sigtuna som en mötesdestination i Airport City Stockholms bilaga i Dagens Industri som publiceras den 12 september.

En investering kommer att göras i att uppdatera våra Sigtunabilder under hösten och fokusera på att hitta ett tydligare bildspråk i vår kommunikation runt destinationen Sigtuna.

Den 9 november genomför vi en Social Media utbildning som vi erbjuder utan kostnad till våra partners. Inbjudan och mer information skickas senare.

Turistbyrån som under sommaren har varit öppen veckans alla dagar, går fr o m 10 september tillbaka till att hålla stängt måndagar och tisdagar.

Kom ihåg att följa oss och hjälpa oss att sprida informationen om vår fantastiska destination på Facebook samt Instagram.

Hör gärna av er om ni har några frågor.

Jag och mina kollegor ser fram emot en spännande höst tillsammans!

Eva

Lämna en kommentar