Bild 1 av 1

The Cable Park

Smuttan 123, Halmsjön
190 35 Stockholm Arlanda
0707-290 120
info@cablepark.se
www.thecablepark.se

Visa karta

The Cable Park

The Cable Park vid Halmsjön, nära Stockholm Arlanda Airport, är en park för vattensport.
Här kan du åka allt från vattenskidor, kneeboard och wakeboard till wakeskate och kiteboard. Istället för att åka efter en båt dras du efter en eldriven linbana.
Fem liftstolpar håller upp en kabel på drygt 10 meters höjd, en kabel som drar upp till åtta åkare samtidigt runt den 623 meter långa kabelbanan.
Förutom att det är fantastiskt roligt är det även riktigt klimatsmart!
The Cable Park är den största kabelparken i Skandinavien och i år firar man sin tionde säsong.

På anläggningen finns även tillgång till ett par SUP´s (“Stand-Up-Paddleboard” – surfbrädor där man står upp paddlar), en stor beachvolleybana, en trampolin för voltträning , en miniramp för skateboard samt en boulebana och en bastu.
Målet för The Cable Park är att skapa en verksamhet med härlig stämning där man kan dela med sig av tips och tricks, möta nya vänner men även är välkommen att bara hänga, spela volleyboll, sola eller läsa en bok och ta något att dricka på altanen.
Restaurang Kabelbaren är öppen för lunch- och middagsservering. Här kan du även fika eller äta en glass i solen. Öppnar efter midsommar 2020.

På förfrågan kan man även boka in sig för annorlunda födelsedagsfirande, kick-off, kundevent och liknande för företag och större grupper
Maila till order@cablepark.se.

Lämna en kommentar