Låt kärleken spira i Sigtuna på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag eller Valentindagen har sitt ursprung i de traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England. Vårt svenska Alla hjärtans dag-firande den 14 februari är inspirerat av den amerikanska traditionen och handlar om att hylla kärleken genom att uppmärksamma den man håller kär.

I romantiska Sigtuna finns fina erbjudanden för alla som vill slå ett extra slag för kärleken. Ta med din älskling, familj och/eller kära vänner och njut av en riktigt god middag i en lyxig förpackning. Här kommer några tips.

Sigtunahöjden hälsar Alla hjärtans dag-firare välkomna till Restaurang Skog. Här får kärleksfulla gäster njuta av en spännande Chef´s dinner med sex olika rätter. Allt till tonerna av stämningsfull livemusik. För den som önskar extra guldkant på sin vistelse går det utmärkt att stanna kvar på hotellet över natten. Läs och boka deras erbjudande r

Hotell Kristina startar Alla hjärtans dag-kvällen med ett bubbelmingel, följt av en lättsamt lyxig 7-rätters kärleksmiddag med romantiska smårätter i tapasform à la Kristina, komponerat av de duktiga kockarna kvällen till ära. Läs om deras Alla Hjärtans dag middag här

Ta med kärestan, vännerna eller familjen till Stora Brännbo och unna er en lyxig skaldjursbuffé med havets alla läckerheter. Här finns alltifrån hummer, havskräftor, gratinerade musslor, färska ostron, insjökräftor, krabbklor, färska räkor och egenrökta räkor, till västerbottenpaj, nybakat bröd, skagenröra, aioli och mycket mer. Och varför inte passa på att förlänga vistelsen och stanna kvar över natten. Skaldjusbuffen och övernattning läser ni mer och bokar här

Bjud med någon du tycker extra mycket om till Sigtuna Stadshotell! I vackra Restaurang 1909 serveras härliga cocktails i loungen följt av en fantastisk fyrarättersmiddag som får smaklökarna att dansa.
Allt ackompanjerat av Erik Jansons skönsång och gitarr.  Be my Valantine erbjudandet kan ni boka och läsa mer om här

Kulturumteatern kan man njuta av jazziga toner när Rigmor Gustavsson och Izabella Lundgren hyllar Monica Zetterlunds musik. Medverkar gör även Blåsarsymfonikerna.
Läs mer här

Lämna en kommentar