Fira mor med en Sigtunaupplevelse utöver det vanliga!

I Sigtuna har vi flera fina tips på hur alla underbara mammor kan uppmärksammas den 26 maj. Förutom att bjuda på en lyxig trerätters middag i härlig miljö finns det flera roliga saker att göra.
Kanske ta med mamma på familjeyoga och brunch? Eller ett besök på en rolig vintagemarknad och därefter en soppbuffé? Eller kanske med lyxigt Afternoon tea i en unik rosengård eller på en solkysst slottsterass? Nedan hittar du information om en del av utbudet.

Trerätters middag i Restaurang Skog

Vad passar bättre än att fira mor med en fin trerätters middag i Restaurang Skog? Lyxa till det lite extra och ta med mamma eller hela familjen till Sigtunahöjden den 26/5.

Middagen serveras med vacker utsikt över Mälaren i en härlig atmosfär i restaurangen eller ute på terrassen om vädret tillåter.

Kvällens trerätters inspireras av naturen och ni kommer att få avnjuta en unik blandning smaker under såsom Ängsyra, Ekologiskt lammkött samt karamell och gurka.

Läs hela menyn på Sigtunahöjdens hemsida:
Observera att det även finns möjlighet att boka ett paket med dagspa, hotellövernattning och frukostbuffé.

Mors dag med Afternoon tea på Sigtunastiftelsen

Kom till vackra Sigtunastiftelsen och fira Mors dag. Här erbjuder man ett klassiskt Afternoon tea med läckra sandwiches, nybakta scones och söta bakverk från det egna bageriet. Om vädret är vackert går det utmärkt att sitta ute i den fina Rosengården.
Mer information här

Morsdagbrunch på Stora Brännbo

Bjud med mamma på en välfylld långfrukost eller dignande brunchbuffé! Samla vänner eller familj och boka en läcker morsdagbrunch. På Stora Brännbo bjuder man upp smaklökarna till dans! De duktiga kockarna dukar fram en klassisk brunch med allt från ekologiskt grönt, utvalda ostar till våfflor med grädde och hemgjord sylt. Och många andra varma och kalla val! Desserter för den sötsugne.
Brunchen serveras 26/5 i två sittningar. Boka via mail: restaurang@storabrannbo.se
Läs mer här

Sugen på en söt Pralin?

Wenngarns bageri frestar med vintage. Fröken Pralin & Good old vintage breder ut sig i den inspirerande slottsmiljön på Wenngarn. I Kulturstallet blir det full aktivitet. På loftet och utanför Kulturstallet anordnar man vintagemarknad. Är mamma morgonpigg kanske en dignande frukostbuffé (kl. 8 – 12) är helt rätt uppvaktning. Vill hon uppleva marknaden först kanske det är en härlig soppbuffé (12.30 – 16) som kan vara pricken över i:et.

Fira mor med kunglig glans!

Fira mamma som en drottning på Mors dag! Samla familjen i praktfull slottsmiljö på Rosersbergs Slott. Här dukar man upp med allt från tårtor och kakor till matiga scones med goda tillbehör.
Perfekt att avnjutas tillsammans med te, kaffe eller ett glas champagne.
Två sittningar, kl. 12:00 respektive kl. 15:00.
Obs! Afternoon tea måste förbokas och kan inte beställas på plats.
Slottet är ej öppet för visningar denna dag. Läs mer här

 

Lämna en kommentar