Alla Hjärtans dag 14 februari

Fira Alla hjärtans dag i Sigtuna 14 februari

Valentindagen är en av de informella festdagar som i modern tid har importerats till Sverige.
Även om vi inte har en aning om vem Valentin var eller om han ens har existerat tänker vi att det alltid finns skäl att hylla kärleken. Det gör man ju bäst tillsammans med dem man verkligen håller av.
I Sigtuna finns fina erbjudanden för alla som vill fira Alla hjärtans dag.
Ta med din älskling, familj och/eller kära vänner och njut av en riktigt god middag i en lyxig förpackning. Kanske vill ni förgylla dagen med SPA och/eller övernattning?
Det kan vi också erbjuda. Nedan följer några härliga tips.

Sigtunahöjdens erbjudande börjar med ett besök på deras rofyllda spa, bastubad och möjlighet att bubbla i en utomhusjacuzzi med utsikt över skogen och Mälaren. Senare på kvällen serveras en femrätters middag tillagad av prisbelönta kockar. För dem som önskar sova över erbjuds självklart möjlighet att boka rum Läs mer och boka här

Fira Alla hjärtans dag den 14 februari med en härlig middag på Hotell Kristina!
Njut av en romantisk 4-rätters middag som de duktiga kockarna komponerat kvällen till ära.
Här välkomnas man med ett glas bubbel (med eller utan alkohol) i den familjära och färgsprakande miljön. För dem som önskar bo över finns fina erbjudanden med rum och frukostbuffé.
Läs mer och boka här

Valentine’s Day on top of Arlanda! Love is in the air, bokstavligen på Clarion Arlanda!
Fira Alla hjärtans dag 45 meter upp i himlen on top of Arlanda! I den internationella flygplatsatmosfären på Kitchen and table bjuder man in till en härlig kärleksmeny som kan ge ny luft under vingarna.
Här kan du läsa mer och boka

Sigtunastiftelsen går hela februari i romantikens tecken – inte bara under Alla hjärtans dag. Bokar du ett weekendpaket under februari så väntar en skål frukt och godis på rummet och man ställer gärna fram en välkyld flaska bubbel för den som så önskar.
Läs mer och boka här  

Sköt om varandra och sprid kärlek!

Lämna en kommentar