Happy Dog – fyrverkerifritt nyår

Succe´ för Happy Dog – fyrverkerifritt nyår

Checka in med dina fyrbenta vänner och koppla av till ännu ett fyrverkerifritt nyår.
Med extra mycket kärlek erbjuder man andrum för skotträdda hundar.  Dagen innan och på nyårsafton den 31 december, förvandlas Clarion Hotel Arlanda Airport återigen till hundarnas nyårsoas.
För sjätte året i rad arrangeras succén ”Happy Dog” där skotträdda hundar flyr fyrverkerier för att checka in tillsammans med husse och matte på det fyrverkeri- och smällfria hotellet på Arlanda.

Nyårsafton handlar för de flesta om glitter och glamour. Men för hundägare är det en besvärlig högtid då smällare och fyrverkerier ställer till det. På Arlanda råder totalt förbud mot fyrverkerier och dessutom är hotellet välisolerat vilket gör det till en fristad för skotträdda hundar.

Hundaktiviteter

Fjolårets gäster älskade idén med olika hundaktiviteter och den upprepas så klart i år igen. Svenska Brukshundklubben bjuder in till flera roliga hundaktiviteter och hotellet söker även samarbetspartners som vill synas under nyår för dessa två och fyrbenta gäster.
Ett roligt minne från en högtid firad på ett annorlunda sätt.

Mat & dryck
Bland menyalternativen väljer du mellan nyårssupé i Kitchen & Table, nyårsbuffé i Runway eller nyårssupé serverad till ditt rum. Hundar får ej vistas i Kitchen & Table och Runway men är varmt välkomna till Living Room.

I erbjudandet ingår:
Dubbelrum med max 3 hundar
Stor frukostbuffé med många ekologiska alternativ
Goodiebag till alla fyrbenta vänner

Håll dig uppdaterad!
Blir du nyfiken? Facebook-event, Happy Dog Clarion Arlanda ger löpande information.
Har du frågor? Maila teamet på happydog.cl.arlanda@choice.se

Rummen är slutsålda och väntelistan är full. Tyvärr tar man inte emot fler förfrågningar och bokningar i år.

Lämna en kommentar